Kastamonuspor, teknik direktörlük görevi için Ergün Penbe ile anlaştı

Orhan Gülek
25.10.2022 - 23:13 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 23:35

Ziraat Türkiye Kupası'nda 7-0'lık Galatasaray yenilgisinin ardından teknik direktör Metin Akpunar ile yollar ayıran GMG Kastamonuspor, Ergün Penbe ile anlaştı

Kastamonuspor, teknik direktörlük görevi için Ergün Penbe ile anlaştı

Salim MANAV -AJANSSPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, teknik direktörlük görevi için Galatasaray'ın eski yıldız isimlerinden Ergün Penbe ile anlaşmaya vardı.

Metin Akpunar ile yollarını ayırmıştı

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasında deplasmanda Galatasaray'a 7-0 mağlup olan GMG Kastamonuspor, teknik direktör Metin Akpunar ve ekibi ile yollarını ayırmıştı.

Peki Ergün Penbe hangi takımları çalıştırdı?

Teknik direktörlük kariyerine Hacettepe'de başlayan Ergün Penbe, 2010 yılında takımdan ayrılarak Mersin İdmanyurdu'na geçiş yaptı. Aynı yıl içerisinde Kartalspora ve sonrasında 2011 yılında Kayseri Erciyesspor'da devam ettti. 2012 yılında Giresunsporla yoluna devam eden Ergün Penbe, 2013 yılında buradan da ayrılıp bir süre kariyerine ara vermiş sonrasında 2017 yılında İnegölspor ile yeniden direktörlüğe başladı.

İnegöl ile de yollarını ayıran Penbe, Tarsus İdmanyurdu ve Çorum FK takımlarını da çalıştırdı. Penbe, geçen sezonun bitmesiyle de Çorum FK'daki görevini sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler