ÖZEL- "Kendimi İstanbul Boğaz Köprüsü'nden atarım"

14.05.2017 - 11:52 | Son Güncellenme: 14.05.2017 - 11:52

AJANSSPOR ÖZEL- Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Eriş, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunun Levent Eriş'in röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Geçmişin faturasını sizler ödüyorsunuz'

"Göreve geldiğimiz 9 haftalık haftalık süreçte Mersin İdman Yurdu takımını ligde tutmak istedik. İlk 4 haftalık periyotta maç başı 2 puan ortalamasını yakaladık fakat buna rağmen şehirden hiçbir destek göremedik. Şanlıurfaspor maçından sonra futbolcu kardeşlerimiz formalarını sahaya bıraktı, bu hareket şehre ve camianın önde gelenlerine bir mesajdı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, "Mersinliler Mersin'e sahip çıkın" dediğinde gördüğü ve bildiği bir şey vardı. Mersin'e Mersinlilerden başka kimse sahip çıkamazdı. Nasrettin Hocanın dediği gibi, "Testi kırılmadan önce insanlar yanında olmalıydı" Şu andaki destek çağrıları bana samimi gelmiyor. Maalesef geçmişin faturasını sizler ödüyorsunuz. Bandırmaspor ve Adana Demirspor maçlarında görevimizin başında olacağız"

'Kendimi İstanbul Boğaz Köprüsü'nden atarım'

"Biz 54 yıllık hayatımızdaki birikimlerimizi, şerefimizle, duruşumuzla elde ettik, hiçbir şaibeye karışmadık. Bir tanesi hakkımda, "Şaibeye karıştı" desin, antrenörlüğü bırakmak bir kenara, kendimi İstanbul Boğaz Köprüsü'nden atarım. Bu şaibeler ülkemizde bitmeyen kara, kan, leke adını bulamadığım bir şey... İnsanları zan altında bırakmak için yapılan kara propaganda"

'Olgun Peker'i satmadım'

"3 Temmuz sürecinde dostlarımızı, namusumuzu, şerefimizi satmadık.

O dönem bana Fetöcüler tarafından çok baskı yapıldı. Sevgili dostum Olgun Peker için, "Bunları yaptı" deseydim iddianame de adım bile yer almayacaktı. Fakat ben sevgili dostum Olgun Peker'i satmadım. Futbol sektöründe çamur at izi kalsın mantığı hala devam ediyor. Kim düşer, kim ligde kalır bizi ilgilendirmiyor. Biz çıkıp Aslanlar gibi genç kardeşlerimizle her maçı kazanmak için oynayacağız. Biz böyle şaibelerin içinde olmak istemiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler