Luiz Adriano O Teklifleri Reddetti!

İsa Kethüda
26.07.2022 - 12:43 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 12:48

Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Luiz Adriano, İnternacional'den gelen resmi transfer teklifini reddetti. Trabzonspor'un da futbolcunun fiyatını sorduğu öğrenildi.

Luiz Adriano O Teklifleri Reddetti!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Haji Wright, Fernando Lucas Martins ve Alassane Ndao’yu kadroda tutan Antalyaspor, geçen sezonki kadroyu büyük ölçüde korurken, bu kez Luiz Adriano’nun talibi çıktı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Palmeiras’tan transfer edilen ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcuya ülkesinin takımlarından Internacional talip oldu. Daha önce Botafogo’nun da gündemine geldiği iddia edilen 35 yaşındaki golcünün, yapılan teklifi reddettiği ifade edildi.

Sözleşmesini tamamlamak istiyor

Golcü arayışındaki Internacional’in Luiz Adriano’ya resmi teklifte bulunduğu, ancak Brezilyalı futbolcunun Antalyaspor’daki sözleşmesini tamamlamak istediği kaydedildi. Golcü futbolcudan olumsuz karşılık alan Internacional ise listesindeki alternatif isimlere yöneldi.

Maaşı 1 milyon Euro 

Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Adriano’nun 1 yıllık daha anlaşması bulunuyor. Başarılı futbolcu, sezonu tamamlaması halinde Kırmızı-Beyazlılardan 1 milyon Euro kazanacak.

Teklif almadım demişti

Internacional’ın teklifini reddeden Luiz Adriano, Burdur kampının son günü yaptığı açıklamada, Türkiye’den herhangi bir resmi görüşmenin olmadığını söylemişti. Yurt dışından gelen tekliflerle ilgili konuşmayan Adriano, “Antalya’da bulunduğum için mutluyum. Türkiye’den hiçbir takımdan resmi teklif almadım” ifadelerine yer vermişti.

Trabzonspor nabız yoklamış

Uzun süre Haji Wright’ın transferi için uğraş veren Trabzonspor’un da geçtiğimiz aylarda Luiz Adriano’nun durumunu sorduğu öğrenildi. 

Menajerler aracılığıyla Brezilyalı futbolcunun taleplerini öğrenen Bordo-Mavililerin, sonrasında herhangi bir resmi girişimde bulunmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler