Antalyaspor'un yeni transferi Luiz Adriano yarın imzaya geliyor! Sinan Gümüş detayı...

Orhan Gülek
01.02.2022 - 20:21 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 08:25

Antalyaspor'da santrafor belli oldu. Kırmızı-Beyazlılar, Palmeiras'tan Luiz Adriano'yu transfer etti. Akrep, Fenerbahçe'den bonservisini alması halinde de Sinan Gümüş'ü de renklerine bağlayacak.

Antalyaspor'un yeni transferi Luiz Adriano yarın imzaya geliyor! Sinan Gümüş detayı...

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Admir Mehmedi, Fernando Lucas Martins ve Alassane Ndao'yu renklerine bağlayan Antalyaspor, hücum hattına son takviyelerini yapmak için artık hamlelerini yapıyor. Bafetimbi Gomis, Diego Costa ve Nikola Kalinic gibi isimlerden istediğini alamayan Antalyaspor, Palmeiras'tan Luiz Adriano'yu renklerine bağladı. Kırmızı-Beyazlılar, önceki sezon formasını giyen Sinan Gümüş'ün transferlerini bitirme aşamasına getirdi.

Yarın geliyor

Pek çok isimle görüşme yapan Akrep, Brezilyalı Luiz Adriano'yu renklerine bağladı. Son olarak Palmeiras forması giyen Adriano, bugün Antalya'ya gelecek.

Luiz Adriano'nun kariyeri

Kariyerinde Internacional, Shaktar Dontesk, Milan ve Spartak Moskova formalarını da giyen 34 yaşındaki futbolcu, 4 kez Brezilya Milli Takım forması da giydi. Kariyerinde 491 maçta 194 gol kaydeden deneyimli futbolcu, geçen sezon Palmeiras formasıyla 37 maçta 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan Bundesliga'ya transfer! Resmi açıklama...
Habere Git

Sinan Gümüş'ün Antalyaspor'a transferi an meselesi

Öte yandan 27 yaşındaki eski oyuncusu Sinan Gümüş, şuanki kulübü Fenerbahçe’de kadro dışında bulunurken, devre arası transfer döneminde Fraport TAV Antalyaspor’a transferinin an meslesi olduğu öğrenildi.

Sinan Gümüş'ün performansı

Kaiyerinde daha önce 2019/2020 sezonunda İtalya’nın Genoa takımından kiralanarak Antalyaspor forması giyen Sinan Gümüş, çıktığı 13 maçta 5 gol atıp 1 asist yapmıştı. Almanya’nın Stuttgart takımından çıkışlı olan Sinan Gümüş, Galatasaray, Genoa ve Fenerbahçe formaları da giymişti.

İşte Antalyaspor'un devre arası biten transferleri

Gelenler

  • Admir Mehmedi - Wolfsburg > Antalyaspor
  • Fernando Lucas Martins -   > Antalyaspor
  • Alassane Ndao Al Ahli > Antalyaspor
  • Luiz Adriano - Palmeiras > Antalyaspor
     

Gidenler

  • Paul Mukairu - Antalyaspor > Kopenhag
  • Amilton - Antalyaspor > Konyaspor
  • Eren Albayrak - Antalyaspor > Ç. Rizespor
  • Ersin Zehir - Antalyaspor > FC Dordrecht
  • Erkan Eyibil - Antalyaspor >  Stuttgart 

Palmeiras ile yollar ayrıldı

Antalyaspor ile prensip anlaşmasına varan Luiz Adriano, kulübü Palmeiras ile sözleşmesini feshetti. Brezilyalı futbolcu, menajerinin FIFA'ya yaptığı girişimler sonucunda bonservisini eline alarak, takımdan ayrıldı. Deneyimli futbolcunun böylece Antalyaspor'a transferi için önünde hiçbir engel kalmadı.

Senin için hazırladığımız haberler