Sadık Çiftpınar, Yeni Malatyaspor'la anlaştı! Resmi açıklama geldi...

15.08.2021 - 08:31 | Son Güncellenme: 15.08.2021 - 16:13

Son dakika transfer haberleri... Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'nin yeni sezon planlamasında yer almayan eski futbolcusu Sadık Çiftpınar ile prensip anlaşmasına vardı.

Sadık Çiftpınar, Yeni Malatyaspor'la anlaştı! Resmi açıklama geldi...

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor savunmaya takviye yapmak için düğmeye bastı.

Sadık Çiftpınar'la anlaşmaya varıldı

Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'nin kadro planlamasında yer almayan eski futbolcusu Sadık Çiftpınar'la prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe kariyeri

2018-2019 sezonu ara transfer döneminde Yeni Malatyaspor'dan 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Çiftpınar, sarı lacivertli takımda 27 maçta görev aldı ve 2 de gol attı.

Resmi açıklama geldi...

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, "Sadık Çiftpınar ile prensip anlaşmasına vardık. Sadık Çiftpınar'ın kulübü Fenerbahçe ile ayrılık sürecini bekliyoruz. Sadık'ın transferi kiralık ya da bonservisiyle gerçekleşebilir. O konu henüz belli değil. Sadık, Malatyaspor'da önemli başarılar elde etti. İnşallah onun için de burası güzel olur." dedi.

Fofana da işlem tamam

Fofana konusunda ise Erdoğan, "Fofana transferinde de büyük bir aşama kaydettik" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Yeni Malatyaspor, kontratı sona eren Moryke Fofana ile yeniden anlaşma sağlamak için görüşmelerini sürdürüyordu. Tecrübeli kanat oyuncusu, geçen sezon çıktığı 34 maçta 2 gol ve 2 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler