İsmail Kartal’dan Mert Hakan'a videolu uyarı: Artık buna bir dur demen gerek

12.04.2022 - 09:25 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 09:38

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal son maçlarda bütün tartışmalı pozisyonların içinde olan yıldız futbolcusuna uyarıda bulundu. İşte detaylar...

İsmail Kartal’dan Mert Hakan'a videolu uyarı: Artık buna bir dur demen gerek

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Mert Hakan’a uyarı geldi..Şampiyonluk yarışına zarar gelmesini istemeyen İsmail Kartal futbolcusu için özel bir video hazırlattı.. 

İsmail Kartal özel video hazırlattı

Özellikle son haftalarda maçlar içinde yaşanan tüm tartışmalı pozisyonların içinde Mert Hakan Yandaş’ın olmasından dolayı büyük rahatsızlık duyan İsmail Kartal idman sonrası futbolcusunu odasına çağırarak onun için hazırlattığı videoyu izlettirdi. 

"Buna bir dur demen lazım"

Sarı lacivertlilerin son dönemdeki çıkışında özellikle sahadaki hırsı ve enerjisiyle takıma büyük katkı yapan Mert Hakan'a “Gördüğün gibi her tartışmalı pozisyonun içindesin” diyen Kartal, “Her tartışma içinde hakemin yanında olman takıma zarar verecek. Bu kadar çok olayların içinde olmanı anlıyorum, çok hırslısın, kazanma arzun çok yüksek ve haksızlığa gelemiyorsun. Ama buna bir dur demen lazım. Sen takımın çok önemli bir oyuncususun. Ve biz seni saha içinde oynarken görmek istiyoruz. Göreceğin her türlü kart bize bu yolda zarar verecek ve takımı yanlız bırakmanı istemiyoruz. Bize bu çok zorlu yolda lazımsın. Artık daha çok dikkatli olman lazım” şeklinde uyarıda bulundu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İsmail Kartal pişmanlığı!
Habere Git

Mert Hakan ise İsmail Kartal'ın bu yapıcı uyarısının ardından, “Hocam artık daha çok dikkat edeceğim” diye cevap verdi.

Mert Hakan Yandaş'ın performansı

Geçtiğimiz sezonun başında Sivasspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe kadrosuna dahil olan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı lacivertli formayla 28 maça çıkarken, 2 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler