ÖZEL - Musa: "Eto'o ve Nasri'nin takımda olması..."

13.10.2017 - 14:15 | Son Güncellenme: 13.10.2017 - 14:15

ÖZEL - Musa: "Eto'o ve Nasri'nin takımda olması..."

AJANSSPOR ÖZEL - Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor forması giyen Musa Nizam, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtladı. Nizam’ın Radyospor’a yaptığı özel açıklamalar şu şekilde:

İlk 7 hafta yorumu…

Yeni kurulmuş, hedefleri olan bir takımız. Yeni oyuncular geldiği için uyum ve alışma süreci var. Bu konuda bir dezavantaj yaşıyoruz. Skora bunu henüz yansıtamadık. Ama zamanla her şeyi çözeceğimizi düşünüyorum.

“Göztepe maçını kazanmak istiyoruz”

Her takım tabi ki bir an önce konsantre olmak ve birbirine uyum sağlamak istiyor. Bizimki biraz geç oldu. Göztepe çabuk uyum sağladı, oyuncular birbirine adapte oldu ve çıkış yakaladılar. Bizim açımızdan önemli bir maç. Bazı şeyleri lehimize çevirme anlamında güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bu maçla birlikte çıkış yakalamak, uyum sorununu atlatmayı planlıyoruz.

Antalyaspor’un ligdeki hedefi

Geçen seneki konumun daha da üstünde bitirmek istiyoruz. İlk maçlarda performans anlamında biraz uzakta kaldık. Ama hiçbir şey için geç değil. Geçen seneki konumun üstünde bitirebileceğimiz kadro ve kaliteye sahibiz. Bunu başarabilecek durumdayız.

Leonardo yorumu

Değişimler futbolcuları olumlu ya da olumsuz etkileyebilir. Hocamız yeni geldi. Yeni teknik direktörümüz Leonardo ile birbirimizi tanıma aşamasındayız. Futbolculuk ve teknik adamlık kariyerindeki deneyimleri bize aktarmaya çalışıyor. Biz de futbolcular olarak içinden güzel şeyleri seçip bunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Hocamızı, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bunun için çaba harcıyoruz.

Kendi performansı hakkında

Hocalarımızın tercih meselesi. Kendilerine göre bir bakış açısı olabiliyor. Rıza Çalımbay döneminde süre alamadım. Şimdi yeni bir teknik adam göreve geldi. İnşallah onunla beraber formayı giyip, üstümden bir daha çıkarmamak istiyorum.

Eto’o ve Nasri yorumu

Samuel Eto’o ve Samir Nasri’nin takımda olması bile mutluluk verici. Şu anda bir şeyler yolunda gitmiyor. Fakat; birlikteliğimizi sahaya da yansıtmak istiyoruz. Hep birlikte bu takımı iyi bir noktaya getireceğimize inanıyorum.

Taraftarlara mesajı

Kötü gidişat her zaman olabilir. Futbol bu. Taraftarlarımız bizi desteklesin ve yalnız bırakmasınlar. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmayı planlıyoruz. Biz onlara sahadaki performansımızla mutluluk vereceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızı çok sevdiğimizi bir kez daha söylemek istiyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler