ÖZEL - Nihat Kırmızı: Kadıköy'deki serimizi sürdüreceğiz
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, Fenerbahçe derbisi öncesi, "Tüm futbolcularımız maçın öneminin farkında, kimin oynayacağı değil, kiminle oynayacağımız önemli" vurgusunda bulundu.

Son 5 Haber

Acun Ilıcalı'dan Joe Cole ve Carlton Cole'a Hull City tepkisi!

Nübel, Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçında da gol yemedi

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı 3-0 olduğu anda Dolmabahçe'de tüm tribünler aynı sesle inledi

Galatasaray Batrakov'un maliyetini açıkladı

Fatih Tekke, "inanılmaz kötüydü" diyerek o ismi eleştirdi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL
Galatasaray, yarın oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Kırmızı, Ajansspor'un sorularını cevapladı.
Fenerbahçe maçı için açıklama yapan Nihat Kırmızı, şu ifadelere yer verdi: "Fenerbahçe maçları Galatasaray için, Galatasaray maçları Fenerbahçe için çok önemlidir. Florya'da herkes karşılaşmaya kilitlenmiş durumda. Hocamız, futbolcularımız çok iyi çalıştı."
"İki takımın şampiyonluk iddiası olmasa da maçın değerinden bir şey eksilmez. Tüm gündemden bağımsız maça konsantreyiz. İnşallah Kadıköy'deki serimizi sürdüreceğiz"

Galatasaray yöneticisi, Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynayamayacağıyla ilgili soruya, "Bunu bir tek hoca bilir. Hem Kerem hem sağlık ekibi elinden geleni yapıyor. Kerem bizim çok büyük bir değerimiz. Tüm futbolcularımız maçın öneminin farkında, kimin oynayacağı değil, kiminle oynayacağımız önemli" yanıtını verdi.