ÖZEL- Ömeroviç askıda, şimdi en güçlü aday...

25.10.2017 - 17:48 | Son Güncellenme: 25.10.2017 - 17:48

ÖZEL- Ömeroviç askıda, şimdi en güçlü aday...

AJANSSPOR ÖZEL-Salim MANAV- Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Alınan kötü sonuçların ardından; A.Konyaspor yönetimi, Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdı.

 

Yeşil-Beyazlıların, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam ve Fahreddin Ömeroviç ile görüştüğü ve Ömeroviç ile anlaştığı iddia edildi.

Ömeroviç askıda!

Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak görev yapan Ömeroviç'in Konyaspor görüşmelerinin Aykut Kocaman'ın ekibini bozmak istememesi gerekçesiyle askıya alındığı, yönetimin Mustafa Denizli ve Mehmet Özdilek isimleriyle dirsek temasında olduğu belirtildi. 

İbre Mehmet Özdilek!

Son gerçekleştirilen yönetim toplantısında, Özdilek isminin ağırlık kazandığı öğrenildi. Son olarak 2015/2016 sezonunda Gençlerbirliği'nde görev alan tecrübeli çalıştırıcı, 2008/20013 yılları arasında Antalyaspor'da yakaladığı başarıyla isminden söz ettirmişti. 

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu Konyaspor iddialarına ilişkin Ajansspor editörü Salim Manav'a yaptığı açıklamada "Konyaspor'dan yönetici arkadaşlar aradılar, durumu sordular. Fikirlerimizin uyuştuğu bir proje olursa çalışmak isterim. Konyaspor'la geçmişe dayanan bağlarımız var. Osmanlıspor'dan sonra kendi isteğimle takım çalıştırmamıştım. Bu süreçte yurt dışında maçları takip ettim. Şartlar sağlanırsa, Konyaspor'u çalıştırabilirim " ifadelerini kullanmıştı. 

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler