Süper Kupa | Önder Karaveli, maç sonu Nuri Şahin'e ne söyledi?

Orhan Gülek
06.01.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 19:08

Süper Kupa'da Antalyaspor'u penaltılarda yenerek kupayı müzesine götüren Beşiktaş'ta Önder Karaveli, maç sonu Nuri Şahin'e ne söyledi? İşte tüm detaylar

Süper Kupa | Önder Karaveli, maç sonu Nuri Şahin'e ne söyledi?

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR ÖZEL


Beşiktaş ile Antalyaspor, Süper Kupa maçında Doha'da karşılaştı. Normal süresi berabere tamamlanan karşılaşmada uzatma dakikalarında da gol gelmeyince, Süper Kupa şampiyonunu penaltı vuruşları belirledi. Beşiktaş, penaltı vuruşlarında rakibine toplamda 5-3 üstünlük sağlayarak Süper Kupa’yı ikinci kez müzesine götürdü.

Beşiktaş böylece Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanarak tarihinde ilk kez üçleme yapmış oldu.

Beşiktaş ile süper kupa alma başarısını gösteren ve kısa zamanda takıma olumlu havayı getiren Önder Karaveli ise hiç kuşkusuz mutluluktan uçuyor.

Konuşup, bir kaç kez de sarıldılar

Her fırsatta Beşiktaş ta her görevi yapabileceğini söyleyen ve mütevazi kişiliği ile de öne çıkan Karaveli , maç sonu bu mütevazi kişiliğini gösterdi. Son düdükle birlikte Karaveli, hemen sevinmek yerine Nuri Şahin'in yanına gitti ve onu teselli etti. Normal koşullara göre uzun sayılacak bir süre ikili konuşup bir kaç kez de sarıldı.

Sevinmeden önce Nuri Şahin'in yanına gidip onu uzun süre teselli eden Önder Karaveli bu anları Ajansspor'a anlattı.

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin, 1 numarasını açıkladı: Ne Terim ne Avcı...
Habere Git

"Nuri Şahin, cesur oyun oynattığı için tebrik ettim"

Karaveli, “Nuri Şahin futbolcu iken de beğendiğim profesyonel işini iyi yapan ve mütevazi bir kişilikti . Bi ağabeyi olarak ona iyi dileklerimi ilettim . Önünde çok uzun yol olduğunu ve çok daha iyi yerlere geleceğini söyledim . Bir kere çok cesur oyun oynattığı için tebrik ettim" diye konuştu.

Maç öncesi de iki hoca birbirine övgü dolu sözler sarfetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler