ÖZEL- Osman Çakmak: "Bu halkımıza bir borcumuz var. O da..."

14.10.2017 - 22:51 | Son Güncellenme: 14.10.2017 - 22:51

AJANSSPOR- Ampute Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak, Radyospor'da yayınlanan Gece Maçı programında Vedat Parlak ile Can Küçükyıldırım'ın sorularını yanıtladı.

İşte Osman Çakmak'ın röportajından önemli satır başları:

'Mehmetçik Vakfı'nın reklam filminde o anı oynamışız'

"Şampiyonluktan sonra Cuma namazında kendime geldim. Hocanın bizi tebrik etmesiyle... İnanın biz şampiyonluğun farkında değildik. Üzüldüğümüz tek konu çifte bayram yapamadık. Allah devletimize zarar ziyan vermesin. Mükemmel işler olmuş. Golü ben aslında iki yıl önce anlatmışım. Mehmetçik Vakfı'nın reklam filminde o anı oynamışız. Kaptan gemiyi yürütür mantığıyla arkadaşlarımıza 'Hadi hadi' dedim. Fatih'e ara pası düşünüyorum, korneri Barış kullandı, Rahmi'nin kramponunu gördüm, İngiltere'nin 6 numaralı oyuncusunu gördüm. Barış öyle bir pas verdi ki, 'Al kaptan yaz' dedi. Kalecinin sağ kolunun olmadığını bilerek oraya vurdum"

'Biz ağlayarak sahaya çıktık'

"Ben hayatta duygusala bağlamam ama Beyaz TV canlı yayınında ağladım.  Biz ağlayarak sahaya çıktık. Fikret Orman, Vodafone Park'ı verdi. Düşündük, 'Acaba 2 bin kişiye mi oynayacağız?' diye halkımız bizi yalnız bırakmadı. Engelli kardeşlerimizin önünü açtık"

'Bu halkımıza bir borcumuz var. O da Dünya Kupası'

"Emre'yi kendime yakın görüyorum. Ön liberoda oynuyorum. 7 kişilik oyunda 4 kişiyi eksiltebiliyorum. Bundan sonra çıta yükseldi. Bu halkımıza bir borcumuz var. O da Dünya Kupası"

'Engelli kardeşlerimizi spora yönlendirelim'

"Kaptanları maçtan sonra teşekkür etti. 'Biz her zaman Türkiye'nin yanındayız' dedi. Bu çok önemli bir şey. Bizi heyecanladıran coşkulu taraftarımızdı.Engelli ailelerine mesajım. Tüm spor dallarında temel eğitim çok önemli. Engelli kardeşlerimizi spora yönlendirelim"

Senin için hazırladığımız haberler