Pascal Nouma parmak kırdı mı? Söz savunmanın

Cüneyt Muharremoğlu
21.11.2022 - 08:27 | Son Güncellenme: 21.11.2022 - 12:42

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma'nın film çekimlerinde bir kişinin parmağını kırdığı haberi basına yansımıştı. Filmin senaristi ve yapımcısı Özgür Özgülgün, Ajansspor'a konuştu.

Pascal Nouma parmak kırdı mı? Söz savunmanın

Nazım Türknas/ Ajansspor

Beşiktaş'ın ele avuca sığmaz eski yıldızı Pascal Nouma ile ilgili dün bir haber yayınlandı. Sabah gazetesinin haberine Nouma, Aşkın Saati 19.03  filminin çekimleri sırasında kendisiyle fotoğraf çektiren bir kişinin Galatasaray'ın şampiyonluğunu simgeleyen 4 işaretini yapmasına sinirlendi. İddiaya göre çıkan kavgada Nouma, bu kişinin parmağını kırdı. 

2 ay önce olmuş

Aşkın Saati 19.03 filminin senaristi ve yapımcısı Özgür Özgülgün, Ajansspor'a konuştu.  Özölgün söz konusunu olayın yeni yaşanmadığını belirterek "“Öncelikle yaşanan hadise yeni gibi aktarılıyor, hayır yeni değil yaklaşık 2 ay kadar önce gerçekleşti" dedi.  

"Kilyos'ta kahvede fotoğraf çekilirken..."

Özölgün sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş semtininde yoğun ilgiden dolayı çekim yapamadığımız için sakin güzel bir kahvehane bulduk Kilyos'ta. Orada güzel de ağırlandık. Tabii insanlar fotoğraf çekinmek istiyorlar. Pascal Nouma'nın da tam sahne hazırlığının olduğu esnada genç bir arkadaş geliyor 'Fotoğraf çektirebilir miyiz?' diyor. Pascal bizden biri gibidir,  hiç kırmaz. Çocuk fotoğraf çektirirken, Beşiktaş armasının üzerindeki 3 yıldızı eliyle Galatasaray'ın şampiyonluk sayısı olan 4 yapıyor." 

İlgini Çekebilir
Çılgına dönen Pascal Nouma, hayranının parmağını kırdı
Habere Git

"Dövme, kırma yok"

Pascal'ın bu hareketten hoşlanmadığını söyleyen Özölgün, "Arkadaşın elini itiyor. Ondan sonra çocuk tekrar elini koymak istediğinde, sağ eliyle çocuğun suratına doğru refleks olarak bir harekette bulunuyor o da kaşına geliyor. Herhangi bir dövme, vurma, kırma gibi bir durum asla yok." 

Çocuk tahrik etti iddiası

Filmin yapımcısı Özölgün, olayı duyunca hemen Kiyos'taki kahveye gittiğini söyledi. Orada mahalleli ile görüştüğünü belirten Özölgün, "Böyle olaylar olmasını kesinlikle istemeyiz çünkü ordaki insanlar bizi çok güzel ağırladılar. Ardından mahalleliden de dinlediklerimizden hareketle, Pascal'ın hatalı olmadığını, çocuğun tahrik ettiğini, olay çıkması için bu şekilde davrandığını öğrendik" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Nouma’dan anlamlı Türk Polisi paylaşımı!
Habere Git

Genci suçladı: Menfaat peşinde

Kavganın ardından fotoğraf çekimindeki kişinin jandarma ve savcılığa şikayette bulunduğunu belirten Özölgün konuşmasına şöyle devam etti: "Ardından görevliler geldi, bizler de karakola gittik olayı anlattık. Karakolda da çok güzel ağırlandık. İnanın Pascal’a ordada yoğun ilgi ve fotoğraf çekimi isteği çok fazlaydı. Sonra ifadeyi veren arkadaşla telefonda görüşüp halledelim dedik ama telefonlarımıza çıkmadılar. Sonradan öğrendik amaçları barışma ve uzlaşma değil tam tersi olayın büyümesi ve ordan bir menfaat kazanımı." 

"Pascal Nouma böyle bir insan değil"

"Kesinlikle bahsedildiği gibi parmağını kırma, dövme tarzı durumlar yok" diyen Özölgün şunları söyledi: "Biz  çekimlerimize devam ettik. Üstünden 2 ay geçti, dün bir anda basına yansıdı bu olay. Ben de çok şaşırdım. Adliyedeki muhabir arkadaşların dosyaları inceledikten sonra basına sunduklarını düşünüyoruz.  Şiddetin olmadığı her türlü yerde biz mizahi şeylerin insanları yakınlaştıracağını düşünüyoruz. Pascal’da kesinlikle bahsedilen eylemleri yapacak bir insan değildir."

Senin için hazırladığımız haberler