Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve Jose Sosa'nın sözleşmesi uzatılacak mı? Pereira kararını verdi!

07.10.2021 - 09:03 | Son Güncellenme: 07.10.2021 - 17:29

Fenerbahçe, hangi futbolcularla sözleşme uzatacak? Teknik direktör Vitor Pereira, Ferdi Kadıoğlu, Berke Özer, Jose Sosa ve Serdar Aziz ile ilgili kararını verdi.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve Jose Sosa'nın sözleşmesi uzatılacak mı? Pereira kararını verdi!

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe’de sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan 4 isim ile ilgili teknik kadro ve yönetimin kararı netleşti.

Ferdi Kadıoğlu ile anlaşma sağlandı

Pereira’nın mutlaka 'Takımda kalması gerekir' dediği isim olan Ferdi Kadıoğlu ile her konuda anlaşma sağlandı. Genç futbolcu ile ara transfer döneminde resmi imza atılacak. Ferdi kendisini sarı - lacivertli renklere bağlayacak olan 5 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 1.750 bin Euro alacak. Yönetim, sözleşmesine 15 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi de ekleyecek.

Berke Özer için görüşmeler başlayacak

Pereira, 'Berke Özer ile de mutlaka sözleşme uzatılmalı' derken yönetimin ise futbolcuyu takımda tutmak için önümüzdeki günlerde resmi görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Berke de Fenerbahçe’de kalmak istediğini yönetime bildirdi.

Serdar Aziz ve Jose Sosa ile ilgili taviz yok

Öte yandan Serdar Aziz ve Jose Sosa ile ilgili ise taviz verilmeme kararı alındı. Pereira takımın dengesini bozacak rakam isterse Serdar Aziz ile de yollar ayrılabilir derken; Jose Sosa’yı takımda düşünmediğini yönetime bildirdi. Pereira 'Sosa’dan çok fazla fayda sağlayamadım' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler