ÖZEL | Jorge Jesus raporunu verdi! 1 transfer istedi, 4 ismin biletini kesti

27.06.2022 - 15:56 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 16:17

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus yönetime verdiği raporda, mutlaka alınmasını istediği ismin yanı sıra gönderilmesini istediği 4 futbolcuyu iletti. İşte detaylar...

ÖZEL | Jorge Jesus raporunu verdi! 1 transfer istedi, 4 ismin biletini kesti

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR 

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yaklaşık 12 gündür İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Kanarya'ya imza atmadan önce yaklaşık 2,5 ay sarı lacivertli takımı analiz eden Portekizli teknik direktör, İstanbul kampında gelecek sezon takımda düşünmediği isimleri belirledi.

Transfer için aceleci değil

Raporunda kakımın genel havasından memnun olduğunu belirten Jesus, “Transfer için daha önümüzde zaman var. Bu konuda aceleci davranmaya gerek yok. Yurt dışı kampı sonrası eksikler ile ilgili isteklerimi belirteceğim” dedi.

4 futbolcunun gönderilmesini istedi

67 yaşındaki çalıştırıcı yeni sezonda kadroda düşündümediği isimlerle ilgili olarak raporunda, Max Meyer, Mauricio Lemos, Mbwana Samatta ve Steven Caulker ile yola devam etmelerinin çok zor olacağını belirtirek, 4 futbolcunun kesinlikle gönderilmesini istedi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe rotayı milli futbolcuya çevirdi!
Habere Git

"Emre Mor'u istiyorum"

Jesus bir çok kez görüşme yaptığı Emre Mor transferinin ile bir an önce bitirilmesini isteyerek, "Sistem içinde ona ihtiyacım olacak. Bizim için çok yararlı bir isim olacak" dedi.

"İyi teklif gelirse Gustavo ve Novak gönderilebilir"

Jesus ayrıca Luis Gustavo ile Novak ile ilgili de “Her iki isme iyi bir teklif gelirse gönderilmesinde sakınca yok” diye raporuna ekleme yaptı.

Nazım Sangare'nin sözleşmesini dondurulacak

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi giçirdiği sakatlık sonrası çapraz bağ ameliyatı olan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan 28 laşındaki sağ bek Nazım Sangare'nin sözleşmesini dondurma kararı aldı. 2020-21 sezonu başında Antalyaspor'dan 1.75 milyon euro karşılığında transfer edilen milli futbolcunun, sarı lacivertli kulüple olan sözleşmesi 2024 Haziran ayı sonunda bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler