Şenol Güneş'in Önder Karaveli ile ilgili sözlerinin perde arkası belli oldu

Orhan Gülek
21.02.2022 - 19:13 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 19:19

Son olarak Milli Takım'da görev yapan ve ismi Beşiktaş'la anılan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş'in Önder Karaveli ile ilgili sözleri değişik yerlere çekildiği iddia ediliyor.

Şenol Güneş'in Önder Karaveli ile ilgili sözlerinin perde arkası belli oldu

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR ÖZEL

İsmi sezon sonu için Beşiktaş ile anılan ve hatta anlaştığı söylenen Şenol Güneş , dedikodulara yaptığı yazılı açıklama ile son verirken bu kez de takımın başındaki Önder Karaveli ile ilgili sözleri değişik yerlere çekilmişti . Karaveli ‘nin Altay maçı sonrası yaptığı ‘ALTYAPI hocası olmaktan gurur duyuyorum “ şeklinde konuşması  üstü kapalı olarak Güneş'e cevap verdi şeklinde yorumlandı. 

Şenol Güneş'in tamamen destek amacıyla açıklamasında dile getirdiği konuya, Karaveli’nin alınganlık göstermesinden tecrübeli teknik adamın rahatsız ve üzgün olduğu belirlendi. 

Ne olmuştu?


Karaveli'nin yerine Beşiktaş'ın başına geçeceği iddia edilen Şenol Güneş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada meslektaşı için 'altyapı antrenörü' ifadesini kullanmıştı. Karaveli altyapı antrenörü olmaktan gurur duyduğunu ve altyapıda çalışan yetenekli çalıştırıcılara daha çok şans verilmesi gerektiğini belirtti.  Karaveli "Altyapı antrenörüyüm, 22 yıldır Türk gençleri için çalışan, emek harcayan, hayatını onlara adamış, onlar için çok şey de yapacak altyapı antrenörüyüm. Evet altyapı antrenörüyüm. Bununla da gurur duyuyorum. Ülkedeki bütün altyapı antrenörleriyle gurur duyuyorum." dedi.

Şenol Güneş, Önder Karaveli'yi onore etmek istedi

Ancak Şenol Güneş'in tamamen destek amacıyla bu sözleri söylediği öğrenildi.Öyle ki Güneş'in Önder Karaveli ile ilgili yaptığı açıklamada kendisini onore etmek için Pro Lisans ile altyapı vurgusunda bulunduğu ve bu özelliklere sahip olmayan hocaların takım çalıştırmasına mesaj vermek istediği ortaya çıktı.  

İlgini Çekebilir
"Sergen Yalçın ve Fatih Terim'i yediler!"
Habere Git

Şenol Güneş, farklı yönde algılanmasına bir anlam veremiyor

Şenol Güneş’in, “Önder Hoca Beşiktaş’da işini severek yapıyor. Şu anda da kulübün belli ki teknik direktöre ihtiyacı yok” diyerek mevcut yapıyı desteklemeyi hedeflediği ancak farklı yönde algılanmasına bir anlam veremediğini dile getirdiği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler