Serdar Saatçı Patladı! Menajerler Yüzünden Mi?

13.07.2022 - 13:08 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 15:46

Beşiktaş'ın genç oyuncularla sözleşme uzatmak istediği ancak menajerlerin gençlere uzatmama konusunda telkinler verdiği kulüp tarafından öğrenildi...

Serdar Saatçı Patladı! Menajerler Yüzünden Mi?

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR 

Serdar Saatçı’nın Beşiktaş’ın Avusturya’da V. Plzen ile oynadığı hazırlık maçınının son bölümünde oyundan çıktığı için Valerien Ismael’e gösterdiği tepki ve kadro dışı kalışı genç oyuncuların nasıl bir psikolojik durumda olduğunu ortaya koydu. Geçtiğimiz sezon forma giymeye başlayan Serdar’ın hazırlık maçında ortaya koyduğu bu tavrı sonradan soyunma odasında da sürdürdüğünün ortaya çıkması çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi.

Menajerler yüzünden mi?

Siyah-beyazlı yönetimin uzun bir süredir başta Ersin, Rıdvan olmak üzere Serdar’ın da sözleşmesini uzatmak istediği ancak oyuncuların menajerlerinin gençlere uzatmama konusunda telkinler verdiği kulüp tarafından öğrenildi.

Sürekli ismi Avrupa kulüpleri ile yazılan bu oyuncular henüz bir yere gidemezken doğal olarak gençler tarafında sinirler de gerildi.

Serdar Saatcı patladı

Sözleşme konuları uzayınca ister istemez bu oyuncular da bundan etkilenmeye başladı. Nitekim Serdar Saatçı dünkü maç sırasında oyundan alınınca bunu açığa vurdu. Normalde arkadaşları tarafından sevilen şu ana kadar takım içinde bir sorun çıkarmayan ancak zaman zaman da agresif olduğu öğrenilen Serdar’ın da diğer gençler gibi yönetim ile menajeri arasında kalması durumu buraya kadar getirdi.

Serdar gitmek isterse bonservis bedeli getirmek zorunda

Kadro dışı kalan Serdar’ın 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu ve menajerinin oyuncunun bonservisini bedava alıp başka kulüplere getirme istediği yöneticiler tarafından konuşuluyor. Kulüp bedava bırakmamak için doğal olarak sözleşme uzatma teklifi yaptı. Genç futbolcu gitmek isterse bonservis bedeli getirmek zorunda.

İlgini Çekebilir
Serdar Saatçı'nın babası hastalık iddiasını yalanladı
Habere Git

Burnu tıkanmış

Bu arada maça 39 derece ateşle çıktığı iddia edilen Serdar'ın ise ateşinin olmadığı ortaya çıktı. Oynamayacak hiçbir sorunu olmayan genç defans oyuncusunun sadece hafif derece burnun tıkalı olduğu bunun da sahaya çıkmasında problem teşkil etmediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
"39 derece ateşle oynatıldım. Sinirlendim aynayı indirdim"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler