Sivasspor’a Dia Saba şoku! Kentten ayrıldı iddiası

Cüneyt Muharremoğlu
17.11.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 15:14

Son dakika... Sivasspor'un İsrailli yıldızı Dİa Saba, eşinin kente yaşamak istememesi nedeniyle zor günler geçiriyor. Futbolcunun Sivas'a dönmek istemediği iddia ediliyor.

Sivasspor’a Dia Saba şoku! Kentten ayrıldı iddiası

Nazım Türknas/ Ajansspor

Sivasspor’un sezon başında Al-Nasr’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Dia Saba şoku yaşanıyor. Oyuncunun sezon başındaki transferi özellikle eşinin tavırlarından dolayı zor gerçekleşmişti. Kulübün Avrupa kupalarında oynaması Dia Saba'nın teklifi kabul etmesinde büyük rol oynamıştı.

Son haftalarda kendini buldu

29 yaşındaki İsrailli futbolcu, takıma ve şehire uyum sağladıktan sonra performansı oldukça artmış, attığı goller ve verdiği kritik paslar ile futbol kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Eşi Sivas'ta yaşamak istemiyor

Ancak Dia Saba’nın eşinin bir türlü Sivas’ı beğenmemesi ve Sivas’ta yaşamak istememesi, oyuncuyu negatif yönde etkilemeye başladı. 

İlgini Çekebilir
Fanatik Sivassporlu Regaib’in hayali gerçek oldu
Habere Git

Sivas'a dönmek istemiyor

Dünya Kupası için verilen arada soluğu İsrail'deki ailesinin yanında alan oyuncunun, eşinin yanında olmadığından mutsuz olduğu ve bu yüzden Sivas’a geri dönmek istemediği öğrenildi.

Dia Saba'ya resmi teklif yok

Dia Saba’dan kulübe ulaşmış herhangi bir sözleşme fesih yazısı bulunmadığı gibi, Sivaspor Kulübüne oyuncu ile ilgili resmi bir teklifte bulunmuyor. 29 yaşındaki oyuncu bu sezon 14 maç ilk 11’e çıkmış,  5 gol ve 5 asistlik katkı vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler