MHK, Süper Lig'de Su Molasına Son Veriyor

Orhan Gülek
02.10.2022 - 21:22 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 21:52

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Süper Lig'de yaz dönemindeki yüksek sıcaklıklar nedeniyle maçlarda uygulanan su molasına son vermeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar

MHK, Süper Lig'de Su Molasına Son Veriyor

AJANSSPOR-ÖZEL HABER

Süper Lig'de yaz döneminde artan sıcaklıklar nedeniyle maçlarda verilen su molası son eriyor. Merkez Hakem Kurulu(MHK), önümüzdeki hafta sonu yaz sıcaklarının sona ermesi sebebiyle bu uygulamaya son verecek.

İkişer defa su molası veriliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ağustos ayında açılan Süper Lig'de aşırı sıcaklar nedeniyle maçları 21.45'te oynatırken, maçlarda ikişer defa da su molası verdirtiyordu. Bir su molası ilk devrede, diğeri ise ikinci devrede uygulanıyordu.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde su molasına tepki

Ancak uygulama yazın bitmesiyle son bulmadı. Ekim ayına geldiğimiz halde hakemler maçları durdurup su molası veriyor. Son örneği de Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşandı. Vodafone Park'ta 20 derecelik bir sıcaklık olsa da hakem Volkan Bayarslan su molası verdi.

Bu durum haliyle tepki aldı. Sosyal medyada insalar "Sonbaharda da su molası veriliyor. Ne alaka?  Boşuna maç durdurluluyor" denilerek tepki gösterdi.  

İlgini Çekebilir
CANLI | Beşiktaş - Fenerbahçe
Habere Git

MHK, su molasına son verecek

Merkez Hakem Kurulu(MHK), su molasına son verecek. Önümüzdeki Çarşamba günü yapılacak seminerde konu gündeme alınacak ve hakemlere artık su molasına son vermeleri talimatı bildirilecek.

Senin için hazırladığımız haberler