TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez İstifa Edebilir

Cüneyt Muharremoğlu
06.10.2022 - 08:21 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 08:26

TFF büyük bir operasyona girişen Mehmet Büyükekşi'nin amatörlerdeki müdahalesine Ali Düşmez itiraz etti. Ali Düşmez’in istifa edebileceği konuşuluyor.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez İstifa Edebilir

AJANSSPOR-ÖZEL HABER

Aralarında bölge müdürleri de bulunan 25 kişiyle yollarını ayıran ve bu sayının önümüzdeki günlerde 100'ü bulması beklenen Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Ali Düşmez gerilimi! Yıllardır Amatör İşler Sorumlusu olarak TFF yönetiminde yer alan Ali Düşmez ile başkan Mehmet Büyükekşi ters düştü. İddialara göre Düşmez'in istifası cebinde.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - TFF’de deprem: Tolunay Kafkas, Rüştü Reçber…
Habere Git

Büyükekşi ile Düşmez ters düştü

TFF, bölge müdürlükleri teşkilatlarını kaldırmayı planlayan ve bu doğrultuda işten çıkarmalar yapan Büyükekşi, amatör işler biriminde de bir takım tasarruflarda bulunmak istiyor. Ancak bu noktada yönetim kurulu üyesi Ali Düşmez ile ters düştüğü öne sürülüyor. Bu durumdan rahatsız olan Düşmez'in istifasının cebinde olduğu konuşuluyor.

Ali Düşmez, Halit Altıntop’la ilgili konuştu mu?

Beyaz TV'de Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'la ilgili konuştuğu iddia edilen Ali Düşmez'in bu nedenle  Büyükekşi ile arasının açıldığı medyaya yansımıştı. İddialara göre yönetim kurulunda bu konu gündeme geldi ama Düşmez, söz konusu kanala konuşmadığını söyledi. Büyükekşi'nin de "O halde kanala dava aç" dediği haberlere yansıdı.    

İlgini Çekebilir
TFF'de 3 önemli isim gönderildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler