Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Görevden Alındı!

Akın Ungan
03.02.2023 - 22:09 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 00:21

Son dakika | Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ajansspor'a konuştu. Kafkas, Hamit Altıntop ile görüştüğünü ve görevden alındığını açıkladı.

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Görevden Alındı!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) genç yerlileri ve Türk futbolunun geleceğini ilgilendiren flaş bir karar aldı. Altyapı ve U-21 Milli Takımı'nda bir ayrılık yaşandı.

Ümit Milli Takım'da Kafkas dönemi bitti

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ay-Yıldızlılar'ın başındaki görevinin sona erdiğini duyurdu. Kafkas, 2020 yazında başladığı görevinden alındı.

"Hamit Bey aradı ve görevden alındığımı tebliğ etti"

Tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas, "Hamit Bey (Altıntop) aradı ve görevden alındığımı tebliğ etti" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
SON DAKİKA - Fenerbahçe tam kadro PFDK'ya sevk edildi
Habere Git

Kadro seçimi ve sonuçlar yüzünden eleştiriliyordu

Türkiye Altyapı ve U-21 Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, uzun süredir eleştiri oklarının hedefinde bulunuyordu. Kafkas, gerek kadro seçimi gerekse alının sonuçlar nedeniyle tepki çekiyordu.

2020'de göreve geldi

Antrenörlük kariyerinde Kayserispor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Karabükspor ve Akhisar Belediye gibi kulüplerde görev yapan Tolunay Kafkas, 2017 yılında başladığı Türkiye Gençlik Gelişim Koordinatörlüğü görevinden 2020'de ayrılarak, Altyapı ve U-21 Milli Takımı Teknik Direktörlüğüne getirilmişti.

18 maçın 8'i kayıp!

Kadro planlaması ve alınan sonuçlar nedeniyle zaman zaman eleştiriken Tolunay Kafkas, Ümit Milliler ile çıktığı 18 resmi müsabakada 6 galibiyet elde etti. Kafkas, 4 maçta berabere kalırken, 8 defa mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler