Transferde ocak ayı çok sıcak geçecek: Luis Suarez / Süper Lig haberi

Cüneyt Muharremoğlu
12.11.2022 - 08:24 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 09:29

Son dakika spor haberi: Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Adana Demirspor golcü transferi için harekete geçti. Listede Luis Suarez ve Hulk var. Detaylar haberimizde...

Transferde ocak ayı çok sıcak geçecek: Luis Suarez / Süper Lig haberi

AJANSSPOR ÖZEL 

26 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon adını Süper Lig'e yazdıran ve 2 sezondur yaptığı transferlerle sükse yaratan Adana Demirspor golcü transferi için atağa geçti. Sezon öncesi Mario Balotelli ile, geçtiğimiz hafta ise Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler yıldız golcü transferi için düğmeye bastı. 

Luis Suarez ile temas sağlandı

Adana Demirspor, Atletico Mineiro'dan Hulk ve Nacionel'den ayrılan Luis Suarez'i transfer etmek için çalışmalara başladı ve oyuncularla temas sağladı. Mavi-Lacivertli kurmayların iki transfer için yurt dışında olduğu belirtildi. 

Nacionel'den ayrıldı

Kariyerinde Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona ve Nacional bulunan Suarez geçtiğimiz hafta şampiyonluk yaşadığı Uruguay temsilcisinden ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Hulk, Süper Lig'e geliyor!
Habere Git

Resmi açıklama geldi

Yıldız golcü Luis Suarez, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamayla Nacional kulübünden ayrıldığını duyurdu. 

İşte o tweet:

Başkan Sancak açıklamıştı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:  "Mario Balotelli takımdan erken gitseydi, listemizde Luis Suarez, Cavani, Pato ve Hulk gibi bazı oyuncular vardı. Bunlarla görüşmeler yapacaktık ama Mario bizi o kadar oyaladı ki kimseyle görüşemedik."

Erman Toroğlu verdiği müjdeyi 

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada; "Adana Demirspor ara transfer döneminde dünya yıldızını getiriyor" demişti ancak isim vermemişti.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da ayrılık! Sözleşmesi feshedildi
Habere Git

Luis Suarez Uruguay Milli Takımı'na seçildi

Luis Suarez, Atletico Madir'ten sonra gittiği Nacional takıkımında toplam 16 karşılaşmada forma giydi. 8 kez gol sevinci yaşayan 35 yaşındaki futbolcu, 3 asist yaptı. Suarez, Katar'da yapılacak Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı'na seçilen oyuncular arasında. 

Kupa koleksiyoncusu Suarez

Ajax, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid gibi dünya devlerinde forma giyen Suarez'in kariyerinde 5 La Liga, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Kulüpler Dünya Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 4 İspanyol kupası, 2 İspanya Süper Kupası, 1 Hollanda Ligi, 1 Hollanda Kupası, 2 Uruguay Ligi, 1 İngiliz kupası şampiyonluğu bulunuyor. Futbolcu, Premier Lig ve La Liga'da gol kralı olmayı başardı. 

Senin için hazırladığımız haberler