ÖZEL - Turgut Doğan'dan Fenerbahçe sözleri: "Mucize değil"

13.10.2017 - 16:12 | Son Güncellenme: 13.10.2017 - 16:12

ÖZEL - Turgut Doğan'dan Fenerbahçe sözleri: "Mucize değil"

AJANSSPOR ÖZEL - Spor Toto Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen Turgut Doğan Şahin, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ile İlker Koç’un sorularını yanıtladı. Turgut Doğan Şahin, dikkat çeken sözler söyledi ve hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor maçlarında hedeflerinin galibiyet olduğunu vurguladı. Şahin’in Radyospor’da yaptığı açıklamalar şöyle:

"İlk 7 haftayı kötü geçirmedik"

Bu sezon ilk Süper Lig tecrübemizi yaşıyoruz. Yeni kurulan bir ekibiz. Ligi tanımayan yabancı futbolcularımız var. Bir uyum süreci yaşadık. 8 puan, yeni kurulan ve hoca değişiklikleri yaşayan bir takım için iyi diye düşünüyorum. Bence ilk 7 haftayı kötü geçirmedik.

"Fenerbahçe maçını kazanmaya gidiyoruz"

Milli ara bizim için çok iyi oldu. Güzel bir kamp dönemi geçirdik ve Fenerbahçe maçına hazırız. Yeni hoca değişikliği yapıldı ve bu bize olumlu yansıdı diye düşünüyorum. 2 maçımızı hocasız geçirmiştik. Son maçta galibiyeti kaçırdık. Gayet iyi çalıştık. Fenerbahçe maçını kazanmaya gidiyoruz. Puan ve puanlara ihtiyacımız var. Puan ya da puanlar alabilecek potansiyele sahibiz.

"Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yenmemiz mucize değil"

Zorlu bir periyoda giriyoruz. Fenerbahçe ve daha sonra Trabzonspor ile oynayacağız. 7 haftadaki performansın üstüne çıkmak istiyoruz. Büyük maçların konsantrasyonu yüksek oluyor. İki maçtan 6 puan almak istiyoruz. Bunun bir mucize olmadığını arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Bu bizim için bir mucize değil. Rakibi gözümüzde büyütmüyoruz ama saygı duyduğumuzu söyleyebilirim. İki maçta beklentimiz 6 puan.

"Öncelikli hedef ligde kalmak"

Takım olarak hedeflerimiz var. Bizim hedefimiz ilk senede ligde kalıcı olmak. İlk hedef bu. İkinci hedef ise ilk 10’da yer almak. Kazanacağımız maçlar bizim nereye oynayacağımızı gösterecek. Ligden düşme korkumuz yok. Böyle bir şey aklımızdan bile geçmiyor. Çünkü biz iyi bir takımız. Performansımızı artırmak istiyoruz. Şimdilik hedefimiz ligde ilk 10’da yer alabilmek.

"Farklı bir Turgut izlettireceğim"

Geçen seneden kalma kart cezam vardı. Bunu çektim. Maç eksikliğim vardı, hazır olmadığım için sonradan girdiğim maçlar oldu. Hoca değişikliği de oldu. Hocasız kalmak beni etkiledi. Yeni gelen hoca da takımı bozmak istemediği için şans bulamadım. Ama ilerleyen dönemde çok daha farklı bir Turgut Doğan Şahin izleteceğime söz veriyorum.

"Önümüzde kimse duramaz"

Fenerbahçe maçı büyük takımlara karşı oynayacağımız ilk maç. Taraftarlarımız da performansımızı merak ediyor. Destek verirlerse daha güçlü olacağımızı taraftarlarımızın bilmesini istiyorum. Yeni kurulan bir takımız. Taraftarlarımızın bize biraz sabır göstermesini istiyorum. Yenildiğimiz maçlarda bile bize destek verirlerse, önümüzde kimse duramaz. Taraftarlarımız bizi desteklesin. Herkesi yenebilecek güçte olduğumuzu taraftarlarımız bilmeli.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler