Beşiktaş'ta Valerien Ismael Gidecek Oyuncuları Fenerbahçe Maçı Sonrası Bildirecek

Akın Ungan
21.04.2022 - 14:50 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 16:00

Beşiktaş'ta hangi oyuncular takımda kalacak, kimler gönderilecek? Valerien Ismael, acele etmeyelim dedi, Fenerbahçe maçını işaret etti. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael Gidecek Oyuncuları Fenerbahçe Maçı Sonrası Bildirecek

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR ÖZEL

Bu sezon belirlenen hedefin altında kalan Beşiktaş'ta göreve getirilen teknik direktör Valerien Ismael'in, takımda kalacak ve gönderilecek oyuncular ile ilgili düşüncesi merak konusu.

"Acele etmeyelim"

Sezon sonunda birçok oyuncusunun sözleşmesi bitecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerian Ismael’in özellikle kalması muhtemel isimlerden Domagoj Vida, Cyle Larin, Can Bozdoğan ve Güven Yalçın için acele edilmemesini söylediği belirtildi. Ismael'in, bu oyuncular için kesin kararını lig bitiminde vereceğini yönetime ilettiği kaydedildi.

Gönderilecek oyuncular için tarih verdi

Valerien Ismael, takımdan gönderilecek oyuncuları ise henüz yönetime sunmadı. Ismael, bu karar için tarih verdi. Fransız çalıştırıcının, Fenerbahçe maçı sonrası kesin gönderilecek isimleri yönetime bildireceği öğrenildi.

Vida indirime gitti

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Domagoj Vida, Siyah-Beyazlılar'da kalmak istiyor. Takımda kalmak için maaşında büyük indirime gitmeyi kabul eden Hırvat oyuncu, yönetimin önerdiği ücrete yaklaştı.

Vida 2'ye indi, yönetim 1,5 dedi

Vida'nın menajeri aracılığıyla maaşında 2 milyon Euro'ya indiği bildirilirken, yönetimin ise defans oyuncusuna 1,5 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Tarafların orta yolu bulup, en kısa sürede anlaşması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler