Son Dakika | Beşiktaş'ta Valerien Ismael Ne Zaman Gelecek? Sözleşme...

Akın Ungan
24.03.2022 - 16:58 | Son Güncellenme: 24.03.2022 - 21:54

Beşiktaş'ta, Önder Karaveli'nin ardından, yeni teknik direktör Valerien Ismael'in ne zaman geleceği belli oldu. Resmi sözleşmeyi ne zaman imzalayacak?

Son Dakika | Beşiktaş'ta Valerien Ismael Ne Zaman Gelecek? Sözleşme...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Bu sezona Sergen Yalçın ile başlayan, Yalçın'ın istifasının ardından Önder Karaveli ile yola devam eden Beşiktaş'ta yeni teknik direktör hareketliliği yaşanıyor. Valerien Ismael ile anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar'da Fransız çalıştırıcının İstanbul'a ne zaman geleceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı tarih belli oldu.

Bu gece İstanbul'da

Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için prensip anlaşmasına varılan Valerien Ismael'in, bu gece 23.00'da Manchester'dan İstanbul'a geleceği öğrenildi.

İmza yarın, Vodafone Park'ta

İstanbul'a gelecek olan 46 yaşındaki Fransız teknik adamın, yarın 15.00'da, resmi sözleşmeye imza atarak, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması bekleniyor. Valerien Ismael'in imza töreni, Vodafone Park'ta yapılacak.

Valerien Ismael'in karnesi

Almanya'nın Hannover takımında Genel Müdür yardımcılığı pozisyonunda futbol adamlığına başlayan Valerien Ismael, 2011/12 sezonunda kulübün 2. takımında teknik direktörlük yaptı. Wolsburg 2 takımında 2013/14 sezonunda çalışan Ismael, Nürnberg, Apollon Smyrnis, LASK, Barnsley ve son olarak West Bromwich gibi kulüplerde birinci adamlık yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin durumu belli oldu
Habere Git

West Bromwich ile 31 maç

West Bromwich'in başında 7 ay görev yapan teknik adam, 31 maça çıktı. Valerien Ismael bu karşılaşmaların 12'sini kazanırken, 9'unda berabere kaldı. Fransız çalıştırıcı 10 maçta ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. 31 mücadelede 45 puan toplayan Ismael, 1,45 puan ortalaması ile West Bromwich kariyerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler