ÖZEL- Yeni Malatyaspor'dan flaş Mehmet Batdal ve Pektemek açıklaması!

10.11.2017 - 13:43 | Son Güncellenme: 10.11.2017 - 13:43

ÖZEL- Yeni Malatyaspor'dan flaş Mehmet Batdal ve Pektemek açıklaması!

AJANSSPOR- Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ravcı, Mehmet Batdal ve Mustafa Pektemek'in Malatyaspor'a transfer olacağı iddialarına açıklık getirdi.

İşte Ali Ravcı'nın açıklamalarından önemli satır başları:

'Erol Bulut'tan memnunuz'

"Ligde yeniyiz ve bu ligin zor olduğunu biliyoruz. Fena sayılmayacak bir puan durumuna sahibiz. 2-3 haftadır sakat oyuncularımızın fazla olması da bizi etkiledi. Başakşehir maçının ikinci yarısında çok öz verili davrandı oyuncularımız fakat skorları elde edemedik. Alanyaspor maçına odaklandık. Alanya'dan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Erol Hoca'dan memnunuz, hırsını ve çalışma azmini takıma yansıtıyor. Bu sezon hedefimiz ligde kalıcı olmak ve önümüzdeki yıl Avrupa hedefimiz"

Mehmet Batdal ve Pektemek transfer edilecek mi?

"Transferlerle ilgili sosyal medya ve basında dönen hiçbir isim doğru değil. Transferi yapıp yapmayacağımızı oyuncularımızın durumu belirleyecek. Transferde herhangi bir isim söz konusu değil"

'Tek üzüntümüz...'

"Malatyaspor camiası olarak taraftarımızla gurur duyduk. İçeride ve dışarıda bizim için itici bir güç. Tek üzüntümüz son oynadığımız Başakşehir maçında galibiyet elde edememek oldu"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler