ÖZEL- Yücel İldiz: "Yöneticiler kendilerini kurtarmak için hocaları yiyor"

27.10.2017 - 17:31 | Son Güncellenme: 27.10.2017 - 17:31

AJANSSPOR- Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Takımının son durumunu değerlendiren İldiz, Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yücel İldiz röportajından önemli satır başları:

"Takım olgusunu yaratmaya çalışıyoruz. Oyuncu arkadaşlarımız özveriyle çalışıyorlar. Her gün üzerine koyarak gidiyoruz. Bu hafta oyuncu arkadaşlarımdan biraz daha iyi oyun bekliyorum. Altınordu karşılaşması çok zor olacak. Çok tecrübeli oyuncularımızın yanında, çok genç futbolcularımız da var. Kısıtlı kadromuz var, bunun bilinmesinde fayda var. Transfer yasağımız var. Devre arasında transfer yasağımız kalkarsa rahat nefes alırız"

'Yöneticiler kendilerini kurtarmak adına hocaları yiyorlar'

"Gittiğim takımlarda sürekli uzun vadede çalıştım. İstikrarın olmaması yönetimlerle alakalı bir durum, takımlarımızın sürekliliği ve devamlılığı olması lazım. Bu konuda ileriye dönük çalışmalar yapmamız lazım. Teknik direktörlerin sık sık değişmesinin sorumlusu tamamen idareciler, günü birlik düşünüyorlar. Bu konuları temcit pilavı gibi her gün söylüyoruz ama değişen bir şey yok. Asıl neden yönetimsel. Yöneticiler kendilerini kurtarmak adına hocaları yiyorlar"

Taraftara övgü!

"Çok iyi taraftarımız var. Onlar bizi desteklemeye devam etsinler, İnşallah onların sayesinde bir an önce düzeleceğiz"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler