Özer Hurmacı: 'Süper Lig'de futbolu bırakmak istiyorum'

Salim Manav
30.07.2021 - 11:37 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 11:45

Bursaspor'da sözleşmesi sona eren ve yeşil beyazlılara veda eden Özer Hurmacı hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Özer Hurmacı: 'Süper Lig'de futbolu bırakmak istiyorum'

Kariyerinde Fenerbahçe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Ankaraspor, Erzurumspor ve Sivasspor ve Bursaspor kulüpleri bulunan tecrübeli futbolcu Özer Hurmacı geleceğine dair planları hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Özer Hurmacı, "TFF 1. Lig takımlarından teklif aldım. Fakat bu tekliflere sıcak bakmadım. Bursaspor'da 1. Lig'de oynadım ama Bursaspor olduğu için oynadım. İnşallah Süper Lig'de futbolu bırakırım. Amacım Süper Lig'de futbolu bırakmak." dedi. 

'Futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz'

Değişen yabancı kuralı hakkında ise Hurmacı, "Yabancı kuralıyla ilgili son 15 yılda birçok kural değişti. Futbolda rekabet çok önemli. Futbolcunun yerli-yabancısı olmaz. Hak eden ve çalışan her zaman formayı alır. 25 tane yabancı futbolcu olsa da iyi olan futbolcu formayı alır. Benim takıldığım nokta kuralın devamlı değiştirilmesi. Kuran-ı Kerim hariç her şeyi devamlı değiştiriyoruz. (Gülerek)" diye konuştu. 

İskenderun iddialarına yanıt

İskenderun FK Teknik Direktörü Ümit Karan'ın kendisini aradığını söyleyen Özer Hurmacı, "Ümit Hoca sağ olsun, beni aradı. Fakat ben şu anda sadece Süper Lig'i düşünüyorum. Süper Lig'den teklifleri bekliyorum. Teklif gelmezse, planlarım doğrultusunda antrenörlüğe de başlayabilirim. Fakat kendimi futbol oynamaya hazır hissediyorum. 2 yıl daha futbol oynamak gibi bir düşüncem var." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler