Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | Maç Sonucu ve Geniş Özeti

20.03.2022 - 12:05 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 18:01

Süper Lig'de Gaziantep FK ile Galatasaray karşılaştı. Maç, Gaziantep FK 3-1 Galatasaray sonucu ile bitti. Gaziantep FK - Galatasaray maçı geniş özetini beIN Sports'tan izle. İşte detaylar...

Gaziantep FK 3-1 Galatasaray | Maç Sonucu ve Geniş Özeti

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep FK sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Maçı Gaziantep FK, 3-1 kazanmayı başardı. Peki Gaziantep FK-Galatasaray maçını hangi kanal yayınladı, maçın hakemi kimdi, karşılaşma saat kaçta başladı? Maç Sonucu ve geniş özeti, tüm detayları ile haberimizde...

Gaziantep FK - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Kalyon Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabaka beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Gaziantep FK ile 6. randevu


Galatasaray, Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK ile bu kulvarda 6. kez karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, rakibi ile daha önce oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 12 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 5 gol gördü.

Gaziantep'in iç sahada sadece 1 yenilgisi var


Gaziantep FK, Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı maçlarda sadece Adana Demirspor'a mağlup oldu ve topladığı 37 puanın 31'ini seyircisi önünde elde etti.

Güneydoğu ekibi, iç sahada çıktığı 14 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Bu müsabakalarda rakip fileleri 28 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde ise 14 gol gördü.

Muslera, 14 hafta sonra kaleyi geri aldı


Galatasaray'ın 35 yaşındaki file bekçisi Fernando Muslera, aylar sonra kaleyi geri aldı. 16. haftadaki Sivasspor deplasmanında sakatlanan Uruguaylı eldiven, 30. haftadaki Gaziantep deplasmanıyla formasına kavuştu.

Gaziantep FK Galatasaray maçının ilk 11'leri


Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Papy, Caulker, Tosca, Sagal, Doğan, Recep, Maxim, Joao, Muhammet

 

Galatasaray: Muslera, Semih, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Morutan, Gomis.

Maç başladı

Gaziantep FK - Galatasaray maçı başladı.

40. saniyede pozisyonla başladı!

Gaziantep FK, karşılaşmaya hızlı başladı. Kırmızı-Siyahlı ekip, Muhammed ile henüz 40. saniyede Galatasaray kalesinde tehlike yarattı. Ceza sahası içindeki vuruş, üstten, az farkla auta gitti.

Gaziantep FK tehlikeli geliyor

Galatasaray karşısında maça hızlı başlayan Gaziantep FK, Sarı-kırmızılıar'a zor anlar yaşatıyor. Maçın 25. dakikasında iyi paslar ile rakip kaleye gelen Gaziantep, sağ taraftan tehlikeli geldi. Yapılan ortada ceza sahası içinde Kitsiu'nun dokunduğu top Muslera'da kaldı.

Gomis, Galatasaray'ı öne geçirdi!

34. dakikada, Kerem'in olağanüstü çalımı ile sol taraftan gelişen Galatasaray atağı, ceza sahasına çevrilen topla devam etti. Morutan'ın penaltı noktasında vurduğu top, savunmadan dönerek, Gomis'in önünde kaldı. Gomis, sol ayağıyla yaptığı vuruşta, durumu 1-0 yaptı. Gomis, 6. maçında 4. golünü attı.

Gomis'in başlattığı kontrayı Günay durdurdu

44. dakikada Bafetimbi Gomis ile kontra atağa çıkan Galatasaray, gelişen pozisyonda Berkan ile tehlike yarattı. Berkan'ın ceza sahası önünde vurduğu topu kaleci Günay, son anda kornere çeldi.

Gaziantep tehlikeli geldi

45. dakikada eşitlik golünü arayan Gaziantep FK, sağ taraftan orta yaptı. Semih Kaya'dan seken top Muslera'da kaldı.

Sarı kart

45+'da Gomis, rakibinin formasını çekerek faul yaptı. Bunun sonucunda maçın hakemi, golcü oyuncuya sarı kartını gösterdi.

Gaziantep'te beraberlik golü!

Gomis'in yaptığı faul sonrası serbest vuruş kullanan Gaziantep FK, Maxim'in ortasında toppla buluşan Djilobodji, gelişine sol köşeye vurdu. Gaziantep FK, Galatasaray karşısında eşitliği yakaladı. Durum 1-1

İlk yarı sona erdi

Gaziantep FK - Galatasaray maçının ilk yarısı bitti. Takımlar 1-1 eşitlik ile soyunma odasına gitti.

İkinci yarı başladı!

Gaziantep FK - Galatasaray maçının ikinci yarısı başladı.

Günay kalesinde devleşti

65. dakikada Gomis'in pasıylaceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Emre Kılınç, sağ ayağı ile tek vuruş yaptı. Kaleci Günay, topu kornere çelmeyi başardı.

Gaziantep penaltıdan öne geçti

71. dakikada Gaziantep'te Maxim, penaltıdan bulduğu gol ile Galatasaray karşısında takımını 2-1 öne geçirdi.

Gomis net pozisyonu kaçırdı!

74. dakikada Galatasaray tehlikeli geldi. Gomis, Kerem'in soldan çevirdiği topta kaleci ile karşı karşıya kaldı. Golcü oyuncu, net pozisyonu kaçırdı.

Gaziantep, 1 gol daha attı

81. dakikada sol taraftan gelişen Gaziantep FK atağında Maxim, Galatasaray savunması ile büyük mücadele içine girdi. Buradan çıkmayı başaran Maxim, arka tarafa ortaladı. Figueiredo, topu ağlara gönderen isim oldu. Gaziantep FK, Galatasaray karşısında 3-1 öne geçti.

Kerem besledi, Gomis kaçırdı

90. dakikada Babel'in sol kanattaki Kerem'e attığı topta genç oyuncu yerden ortaladı. Kale önünde topla buluşan Gomis, dışarı attı.

Gaziantep, 4. gole çok yaklaştı

90+'da Gaziantep FK, 4. gole çok yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Kitsiu, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Savunmanın dengesini bozduğu oyuncu, Muslera'ya takıldı. Top, kornere gitti.

Maç sona erdi

Gaziantep FK - Galatasaray maçı sona erdi. Maçı ev sahibi ekip, 3-1 kazanmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler