ÖZET İZLE | Erzurumspor 3-2 Ankara Demirspor maçın özetini izle

27.11.2020 - 11:35 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 11:41

Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Erzurumspor ile Ankara Demirspor karşı karşıya geldi. Maçın bol gollü geçmesinden sonra taraftarlar maç özetini izlemek için araştırmalar yapmaya başladılar. Erzurumspor Ankara Demirspor maçı kaç kaç bitti ve golleri kim attı gibi araştırmaların yanı sıra Erzurumspor Ankara Demirspor maçı özetini izle gibi araştırmalar da devam ediyor. İşte Erzurumspor Ankara Demirspor maç özeti..

ÖZET İZLE | Erzurumspor 3-2 Ankara Demirspor maçın özetini izle

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu maçında BB Erzurumspor, sahasında Ankara Demirspor’u ağırladı. İşte maçın özet görüntüleri ve detaylar...

90 dakikalık süresi 2-2 berabere sonuçlanan maçın uzatma bölümünde ev sahibi ekip, Hamroun’un kaydettiği penaltı golü ile kupada bir üst tura yükseldi.

Karşılaşma öncesinde dün hayatını kaybeden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona için 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu.

Ev sahibinin diğer golleri 22. dakikadan yine Hamroun penaltıdan atarken, diğer gol 89. dakikada Teikeu'dan geldi. Ankara Demirspor'un gollerini ise Süleyman Güneş ve Serdar Eylik kaydetti.

 
Senin için hazırladığımız haberler