Özet - Manchester United, Stoke City karşısında farklı kazandı!

15.01.2018 - 23:31 | Son Güncellenme: 15.01.2018 - 23:31

Özet - Manchester United, Stoke City karşısında farklı kazandı!

Valencia golle döndü Manchester United kazandı!

İngiltere Premier Ligi'nin 23. hafta karşılaşmasında Manchester United ile Stoke City Old Trafford'da karşı karşıya geldi. Manchester United rakibini 3-0 mağlup etti ve lider Manchester City'i takibe devam etti. 

Manchester United - Stoke City maç özeti

Antonio Valencia golle döndü

Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Antonio Valencia, 38. dakikada Anthony Martial ve 72. dakikada Romelu Lukaku kaydetti.

Kırmızı Şeytanlar da sakatlığından dolayı son 4 lig maçında forma giyemeyen Antonio Valencia sahalara golle döndü. Valencia bu sezon 3. golünü attı.

Lukaku'da 5 haftalık suskunluğunu Stoke City karşısında bozdu. Bu sezon 22. maçına çıkan oyuncu 11 gol attı 4'de asist yaptı.

Stoke City bu mağlubiyetle 20 puanda kaldı ve 18. sırada yer aldı. Manchester United ise puanını 50 yaptı ve 2. sıradaki yerini korudu.

Manchester United 24. hafta karşılaşmasında deplasmanda Burnley ile karşılaşacak. Stoke City ise sahasında Huddersfield Town'u konuk edecek.

AJANSSPOR DIŞ HABER

Pogba yıldızlaştı

Paul Pogba, Valencia ve Martial'a bu maçta asistleri yapan oyuncuydu. Pogba bu sezon çıktığı 13 maçta 3 gol atarken 9'da asist yapma başarısı gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler