Ajansspor

Özet | Riera'nın vedası tatsız oldu: Penaltılar yetmedi

Editör: Ahmet Kaan Mandalı

Son Güncelleme /

Bundesliga'nın final haftasında Can Uzun'lu Eintracht Frankfurt ve Stuttgart karşılaştı. Taraflar, 4 gole sahne olan maçta yenişemedi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

İki takım için de kritik öneme sahip maç, Frankfurt'un çalıştırıcısı Albert Riera içinse veda niteliği taşıyordu.

Stuttgart hızlı başladı

Bundesliga'nın 34. ve son haftasında Avrupa'ya gidebilmek için Freiburg'un hata yapmasını bekleyen Frankfurt, evinde Şampiyonlar Ligi biletini garantilemek isteyen Stuttgart'ı ağırladı. Kritik maçın gol perdesi, bir finale yaraşır şekilde erken açıldı.

10. dakikada Chema Andres'le öne geçen Stuttgart, ikinci golünü de 45+4'te buldu. Nikolas Nartey'in golüyle rahatlayan konuk ekip, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Frankfurt dönemedi

Yediği gollerle Avrupa hedefi zora giren Eintracht Frankfurt, aynı dakikalarda Freiburg'un Leipzig karşısında bulduğu gollerle ise adeta hedefsiz kaldı. Kartallar, buna rağmen ikinci yarıda oyundan kopmadı ve Jonathan Burkardt'ın gole çevirdiği penaltı vuruşlarıyla skoru eşitledi.

2-2 biten maçta, temsilcimiz Can Uzun da 60 dakika sahada kaldı. Almanya'da sezonun tamamlanmasıyla birlikte, 20 yaşındaki oyuncunun 2025/26 sezon performansı da tüm kulvarlarda 28 maç, 10 gol ve 5 asist olarak kayıtlara geçti.

Riera'dan tatsız veda

Uzun süredir sezon sonunda Eintracht Frankfurt'taki görevinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Albert Riera, böylece şubat ayında başına geçtiği Alman ekibine buruk bir veda etmiş oldu. Freiburg'un Leipzig'i 4-1 mağlup etmesiyle Avrupa hayalleri tamamen suya düşen Kartallar, sezonuysa 5 maçlık bir galibiyet hasretiyle tamamladı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...