Galatasaraylı Özgür Baran Aksaka elden kaçıyor mu? Bulgaristan talip

Cüneyt Muharremoğlu
09.12.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 09:15

Son dakika haberi... Galatasaray'ın Villarreal ile yaptığı maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Özgür Baran Aksaka için flaş bir gelişme yaşandı. Bulgaristan Milli Takımı oyuncu için devreye girdi.

Galatasaraylı Özgür Baran Aksaka elden kaçıyor mu? Bulgaristan talip

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Vilarreal maçında öne çıkan oyuncu Özgür Baran Aksaka oldu. 4-3 kaybedilen maçta Abdülkerim Bardakçı'nın golünün asistini yapan 19 yaşındaki futbolcu son dakikada kazanılan penaltıyı ağlara yollamayı başardı.

Okan Buruk'tan övgü aldı: İspanyol gibi

Orta alanda forma giyen Özgür Baran Aksaka'nın performansı maç sonunda Okan Buruk'tan övgü aldı. Buruk, "Baran’ın çok da kolay pasları yoktu aslında. Hepimizin beklentisinin yüksek olduğu bir oyuncu. Bir önceki maçta ilk 11’de oynamıştı, bugün de ikinci yarıda sahada oldu. Maçı seyreden birisi belki Baran’ı İspanyol oyuncu gibi görebilir. Topu yönetmesi ve dokunuşları çok iyi" dedi.

"Baran, ofansif bir oyuncudan evrildi"

Galatasaray Teknik direktörü, açıklamalarına şöyle devam etti: "Ofansif bir oyuncudan evrildi Baran. İkinci yarıda pas trafiğinde çok iyi işler yaptı. Beklentimiz yüksek kendisinden. İnşallah bu takım içinde ligde de süre alacak seviyeye gelecektir. Bugünkü oyun bunu net şekilde bize gösterdi."

İlgini Çekebilir
Çalımbay Galatasaray'a transferine izin vermedi!
Habere Git

Baran Aksaka'ya gelen teklifler reddedildi

Okan Buruk'un ligde şans vereceğini açıkladığı Baran Aksaka için Süper Lig ve 1. lig'den birçok takım kiralık telifi yaptı. Ancak Okan Buruk'un isteği doğrulutusunda bu teklifler geri çevrildi.

Bulgaristan'dan davet geliyor

Galatasaray'un büyük beklentisi olduğu 19 yaşındaki Özgür Baran Aksaka için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sabah'ın haberine göre Bulgaristan U21 Takımı, Baran'a davet gönderme kararı aldı.

Özgür Baran Aksaka'nın annesi Bulgar Türk'ü

29 Ocak 2003'te doğan Baran Aksaka'nın annesi Bulgaristan Türk'ü. Bu yüzden 19 yaşındaki futbolcunun Bulgaristan Milli Takımı'nda oynama şansı bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Ronaldo yorumu: "Size sormam lazım başkanım"
Habere Git

Tolunay Kafkas'ın tavrı önemli

Özgür Baran Aksaka'nın Türkiye için oynayıp oynamayacağını konusunda altyapılardan sorumlu Tolunay Kafkas'ın tavrı belirleyici olacak. Kafkas'ın 19 yaşındaki futbolcuyu kadroya davet edip etmeyeceği bilinmiyor.

Özgür Baran Aksaka'nın 2025'e kadar sözleşmesi var

Baran Aksaka, 8 yaşından bu yana Galatasaray altyapısında bulunuyor. Bu sezon iki Türkiye Kupası maçında şans buldu. Futbolcunun Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler