Özgür Can Özcan: "Bizim öncelikli hedefimiz..."

22.02.2019 - 11:45 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 14:51

Özgür Can Özcan: "Bizim öncelikli hedefimiz..."

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’un golcü futbolcusu Özgür Can Özcan, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtladı. Özcan, sakatlık durumu, Boluspor’un hedeflerine değinirken, taraftarlara da mesaj gönderdi. Özgür Can Özcan’ın açıklamaları şu şekilde;

Özgür Can Özcan'ın sağlık durumu nasıl?

Pazartesi akşamı yaptığımız antrenmanda parmağım kırıldı. İlk başta bir ameliyat görüşü ortaya çıktı. Daha sonra doktorlar ameliyata gerek olmadığını söyledi. Ameliyat olsaydım sahalara dönüşüm uzun sürebilirdi. Belki önümüzdeki hafta oynayacağımız maça yetişebilirim.

"Sayısız gol pozisyonuna girdiğimiz maçları kazanamadık"

Sezona iyi başlamıştık. Bir galibiyet serimiz vardı. İçeride oynadığımız Denizlispor maçıyla birlikte performans olarak aşağı gittik. Ligin ikinci yarısına da iyi başlamak istedik fakat istediğimiz gibi olmadı. Sayısız gol pozisyonuna girdiğimiz maçları kazanamadık. Klasik olacak ama atamayana atıyorlar.

Boluspor'un hedefi ne?

Aslında iyi bir gidişatımız var. Fakat; bunu sonuca yansıtamıyoruz. İyi oyuna puan vermiyorlar. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Üst üste 2 hafta içeride oynayacağız. Adanaspor ve İstanbulspor maçlarını çok önemsiyoruz. Seri galibiyetlerle birlikte Play-Off içinde yer almak istiyoruz.

"Süper Lig'de olmayı çok istiyoruz"

Gerçekçi olmak gerekirse şu anda ilk 2 zor görünüyor. Üst üste maçlar kazanmamız gerekiyor. Öncelikli hedefimiz play-off potasında yer almak. Daha sonra zorlayabiliyorsak ilk 2’yi zorlamak. Tabi ki Boluspor olarak Süper Lig’de olmayı çok istiyoruz.

Özgür Can Özcan'dan Boluspor taraftarlarına mesaj

Taraftarlarımızı uzun zamandır üzüyor. Gerçek Boluspor taraftarları bizi her şartta destekliyor. Futbolda birlik ve beraberlik önemli. Taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetim her zaman tek yumruk olmalı. Onların yüzünü güldürmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler