Özgür Can Özcan: 'Hedefimiz Süper Lig'

20.11.2018 - 03:02 | Son Güncellenme: 20.11.2018 - 00:03

Boluspor'un tecrübeli santrforu Özgür Can Özcan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Hedefimiz Süper Lig'

Boluspor'un genel durumunu değerlendirek sözlerine başlayan Özgür Can Özcan, "Çalışmalarımız yüksek tempoyla devam ediyor. Son üç maçın ikisinde mağlup olduk fakat Gençlerbirliği maçında kötü oynamadık. Denizlispor karşılaşmasında da 60-65 dakika 10 kişi oynadık. Lig devam ediyor. Bu hafta Gazişehir maçını kazanmak istiyoruz. Boluspor'da hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Bunun için de çalışıyoruz." dedi.

'İlk defa böyle şansız bir sezon geçiriyorum'

Kişisel performansından da bahseden Özgür Can, "Geçen sezon Gazişehir'de güzel bir performans sergiledim, Boluspor'a transfer oldum. Futbol hayatımda ilk defa böyle şansız bir sezon geçiriyorum. Şansızlığımı kırdığımda golleri atacağım" ifadelerini kullandı.

'Mehmet Topal Türkiye'nin en önemli defansif orta saha oyuncusu'

Mehmet Topal'la ilgili de konuşan Özgür Can Özcan, "Mehmet bir sakatlık dönemi geçirdi, bu sakatlık dönemi Mehmet'i olumsuz etkiledi. Mehmet bence Türkiye'nin en önemli defansif orta saha oyuncusu" diye konuştu.

'Derbiyi hak eden kazansın'

Adana derbisi hakkında da konuşan Özgür Can, "Bu hafta Adana derbisi olacak. Adana Demirspor'da teknik direktör değişikliği yaşandı. Hakan Kutlu'nun ardından göreve Yılmaz Vural geldi. Adanaspor'da sezon başında kötü bir gidiş vardı, Coşkun Hoca ile Adanaspor güzel sonuçlar aldı. Güzel bir maç olacak. Şimdiden iki takıma da başarılar diliyorum. Hak eden takım kazansın. Adana Demirspor'da 1.5 yıl oynadım. Severek oynadığım ve huzurlu olduğum takımlardan birisiydi. Adana Demirspor'un bende yeri çok özeldir" şeklinde konuştu.

'Babalık çok güzel duygu'

Geçiğimiz ay babalık sevinci yaşadığını belirten Özgür Can Özcan, "Emir ve Edin adında iki çocuğumuz oldu. Çok güzel bir duygu. Allah'a şükürler olsun" ifadesini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler