Özgür Can Özcan iddialı: Sakin olacağız, 3 maçı da kazanacağız!

17.04.2018 - 15:35 | Son Güncellenme: 17.04.2018 - 15:35

Özgür Can Özcan iddialı: Sakin olacağız, 3 maçı da kazanacağız!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep’in golcü futbolcusu Özgür Can Özcan, hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kalan 3 maça da iyi konsantre olduklarını ifade eden golcü futbolcu, kendi performansından da memnun olduğunu ifade etti.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Özgür Can Özcan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Altınordu galibiyeti bizim için önemliydi"

Son maçta Altınordu’yu zor da olsa yendik. Gerçekçi olmak gerekirse rakibimiz bizden daha iyi oynadı. Biz daha çok istedik. Son dakikada bulduğumuz golle kazandık. Bizim için önemli bir galibiyetti. Rakiplerimizden biriydi Altınordu, o açıdan güzel oldu kazanmak. İlk hedefimiz play-off tabii ki. Bu yolda önemli bir galibiyet oldu. Ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.

"Kimse bizden böyle bir performans beklemiyordu"

Ankaragücü, Balıkesirspor ve Rizespor maçlarımız var. Önümüzdeki 3 maç da çok zorlu geçecek. İlk maç Ankaragücü ile. Onlar da bizim rakibimiz. İlk devrede berabere kalmıştık. Eğer kazanırsak ilk 2 yolunda bence çok büyük bir adım atacağız. Kazanmanın verdiği güvenle de diğer maçlara çok daha motive çıkacağız. Aşırı motive bizi strese sokmuyor. Biz ligin ilk yarısında 20 puan topladık. Kimse bizden böyle bir performans beklemiyorduk. Ligin ikinci yarısında çok iyi bir performans ortaya koyuyoruz. 3 maçı da kazanmak istiyoruz.

"Hocamız bizi motive ediyor, sakin olup kazanacağız"

Erkan Sözeri hocamız her maça olduğu gibi Ankaragücü maçına da bizi motive ediyor. Hazırlıklarımız 3 puan parolasıyla sürüyor. Hocamız maçın öneminin farkında. Bilgilerini bize aktarıyor. Sonuçta Ankaragücü de kendi sahasında oynayacak. Çok iyi bir taraftarları var. Orada bizi neler bekliyor, bunu biliyoruz. Sakin olacağız, kontrollü olacağız ve iyi mücadele edeceğiz. Maçı kazanmak istiyoruz.

"Performansımdan memnunum"

17 maçta ilk 2 hafta 11’de oynadım. İlk devrede çok fazla şans bulamadım. Ligin ikinci yarısında oynamaya başladım. Şu anda iyi bir grafiğim var. Şu ana kadar 10 tane gol attım. Kalan 3 maçta da elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Bu maçlarda gol yollarında etkili olmak ve takıma katkı vermeye devam etmek düşüncesindeyim. Umarım bunu da başarır ve hedefe ulaşırız.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler