Özgür Can Özcan'a yeni talip!

08.06.2017 - 12:36 | Son Güncellenme: 08.06.2017 - 12:36

15 Haziran’da yapılacak kongreye gizli bir şekilde hazırlanan Büyükşehir Gaziantepspor transfer çalışmalarını teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın verdiği direkitfler doğrultusunda sürdürüyor.

 Kalpar'ın raporu doğrultusunda en son Giresunspor'da forma giyen Özgür Can Özcan, transfer listesine eklendi. Golcü oyuncu 2007-2008 sezonunda yine Gaziantepspor’da forma giymiş ve kırmızı-siyahlı formayla 10 maça çıkmıştı.

Önümüzdeki sezon için şampiyonluk hedefi koyan ve bu yönde kadro oluşturma çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlı takım forvet hattını yetenekli golcü Özgür Can Özcan ile doldurmanın hesaplarını yapıyor. Daha önce İsmail Şahmalı, Gürcan Gözüm’ü transfer eden Büyükşehir şimdi de Özgür Can Özcan ile görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli gol silahı Özgürcan’ın menajerini önceki gün Gaziantep’e getirerek bir görüşme gerçekleştiren mavi-beyazlılar bir çok kulübün listesinde olan golcü oyuncu için bir teklif yaptı. Geçtiğimiz sezon Giresunspor’a önemli katkısı olan ve takımının play-off oynamasında etkin rol oynayan Özgür Can Özcan’ın menajeri ile masaya oturan mavi-beyazlı kulüp takımın hedeflerini ve futbolcudan olan beklentisini menajere aktardı. Özgür Can’ın da yapılan tekliften memnun kaldığı ve düşünmek için süre istediği belirtildi. Ayrıca henüz imza aşamasına gelinmediği ve maddi konularda da ufak pürüzlerin bulunduğu bu problemin ortadan kalkması durumunda transfer döneminin resmen açılmasıyla birlikte imzaların atılacağı bildirildi. Özgür Can Özcan’ın Giresunspor ile olan sözleşmesi ligin sona ermesiyle birlikte sona ermişti. 

Özgür Can Özcan kimdir?

29 yaşındaki tecrübeli isim Özgür Can Özcan kariyerinde bir çok önemli kulübün formasını giydi. Futbol hayatına Manavgat Belediyespor’da başladıktan sonra 2003 yılında Galatasaray’da profesyonelliğe geçiş yapan Özgür Can sırasıyla Kayserispor, Sakaryaspor, Ç.Rizespor, Adanaspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor, Adana Demirspor, Boluspor ve son olarak Giresunspor formalarını terletti. 2005-2006 sezonunda Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Özgürcan futbol kariyeri boyunca 66 gol kaydetti.

Haber: Ali BUDAK

Senin için hazırladığımız haberler