Özgür Çek: 'O gece üzüntüden sabaha kadar uyuyamadım'

23.07.2019 - 11:07 | Son Güncellenme: 23.07.2019 - 14:07

Özgür Çek: 'O gece üzüntüden sabaha kadar uyuyamadım'

Kasımpaşa'nın deneyimli oyuncusu Özgür Çek, Fenerbahçe maçında kendi kalesine attığı golle ilgili olarak "Daha önce birçok kez öyle pozisyon oldu, hepsini kornere atmıştım. Nasipsizlik diyelim... Tabii ki o gün çok üzüldüm. O gece üzüntümden uyuyamadım" dedi.

Özgür Çek; Mbaye Diagne, Trezeguet, Kemal Özdeş, Mustafa Denizli ve geçen sezon oynanan Fenerbahçe maçı hakkında samimi itiraflarda bulundu.

"Mustafa Denizli gelince adaptasyon sorunu yaşadık"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Özgür Çek şu ifadeleri kullandı:

"Geçen sezon çok iyi bir başlangıç yaptım. İlk 4 maçta 4 asist kaydettim. Takımımızdaki hoca değişikliği beni çok etkiledi. Hoca değişikliği sonrasında çok fazla forma şansı bulamadım. Geçen sezonun ikinci yarısındaki düşüşümüzü birçok sebebe bağlayabiliriz. Diagne ve Eduok, ikinci yarıda takımdan ayrıldı, Kemal Özdeş'in bir oyun planı vardı, Mustafa Denizli'nin gelişinden sonra takım olarak adaptasyon problemi yaşadık"

"Kemal Özdeş çok önemli bir teknik direktör. Kasımpaşa'da Kemal Hoca'nın oyun sistemine bağlı futbolcular var. Kemal Hoca ile bu sezon daha fazla forma şansı bulmak istiyorum. Takım olarak inşallah hedefimiz olan ilk 6'da yer alırız"

Trezeguet ve Diagne...

"Büyük takımlar gerçekten farklı oluyor. Camianın ve taraftarın beklentisi oyuncuya sıkıntı yaratabiliyor. Diagne iyi bir futbolcu. Diagne, geçen sezon öyle ya da böyle Galatasaray'da goller attı ve görevini yerine getirdi. Diagne'yi taraftarlar desteklerse o da gollerini atmaya devam eder. Trezeguet'in tarzı çok farklı. Trezeguet'in birden fazla özelliği var. Trezeguet çok rahat takımına puan kazandırabilir. Trezeguet her takımda oynayabilir"

"Aslında Fenerbahçe maçının öncesine gidecek olursak benim röportajım farklı bir şekilde lanse edildi. Ben, Fenerbahçe maçı öncesinde, 'Daha önce Galatasaray'a Beşiktaş'a ve Trabzonspor'a gol attım. Gol atmadığım bir Fenerbahçe kaldı" dedim. Her futbolcu daha önce oynadığı takıma karşı iyi bir performans sergilemeyi ve gol atmayı ister. Maçtan önce Veysel Ağabey(Sarı) ile konuşmuştum ve 'Fenerbahçe'ye gol atacağım' dedim. Daha önce birçok kez öyle pozisyon oldu, hepsini kornere atmıştım. Nasipsizlik diyelim... Tabii ki o gün çok üzüldüm. O gece üzüntümden uyuyamadım. Hayatım da belki de bir defa başıma gelebilecek bir olay. Benim için beni tanıyan insanları görüşü çok önemli. Mustafa Hoca'nın o anki yaklaşımı çok güzeldi. Mustafa Hoca çok güzel bir insan. Benim de nikah şahidimdi. Zaman zaman beni oynatmasa da onu çok seviyorum"

Senin için hazırladığımız haberler