Özgür Çek, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı

30.11.2017 - 17:43 | Son Güncellenme: 30.11.2017 - 17:43

Özgür Çek, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı

Çaykur Rizespor’un tecrübeli futbolcusu Özgür Çek, geleceği hakkında konuştu.

Her zaman Avrupa hedefi olduğunu dile getiren Özgür Çek, “Her zaman Avrupa hedefim var. Devre arası transfer döneminde kulüp yetkililerin izin vermesi durumunda yurt dışına gidebilirim” dedi.

A Milli Takım’da forma giymek arzusunu dile getiren Özgür, “ A Milli Takım hedefim her zaman vad. Lucescu’dan şans bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Çaykur Rizespor'un deneyimli sol bek oyuncusu Özgür Çek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte Özgür Çek’in röportajından önemli satır başları:

Özgür Çek: "Hikmet Karaman’la bir çıkışım oldu"

"Geçen sezon Hikmet Karaman’la bir çıkışım oldu. Yine bu sezonda o çıkışım istikrarlı bir şekilde devam etti. Önemli olan takımıma katkı sağlayabilmem. Geçen sezonki kadromuzla sezona başladık. İbrahim Üzülmez'in futbolculuk kariyerini hepimiz biliyoruz. O da benim gibi sol bek oynamış. İbrahim Hoca çok hırçın ve agresif bir oyuncuydu. Benim videolarımı ve attığım golleri takip etmiş. Bana direkt 'Sendeki sol ayak bende olsa Avrupa'da oynardım' dedi.  Duran topları iyi kullandığımın daha önce farkında değildim. Hikmet Hoca’ya da teşekkür ederim. Bu yeteneğimin gelişmesinde onun da emeği oldu.”

Özgür Çek, Rizespor'dan ayrılabilir

“Ben Fenerbahçe'ye gelmeden önce çıkış yakalamıştım ve o dönem menajerim bana Benfica'nın beni istediğini söylemişti. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım Avrupa'ya gitmemek. Avrupa bundan sonra neden olmasın. Eğer teklif gelirse devre arasında kulübümünden izin isteyeceğim.”

Özgür Çek'ten Aykut Kocaman'a övgü

“Aykut Kocaman’la Fenerbahçe'de çalıştım. Çok sevdiğim bir antrenör. Ümit Özat'ın üzerimde emeği çoktur genç yaşlarda bana şans verdi. Hikmet Hoca’nın üzerimde çok emeği var. Hikmet Hoca’dan çok şey öğrendim.”

Özgür Çek, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı

“Süper Ligi takip ediyorum. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş birkaç adım önde görünüyor. Hak edenin kazandığı bir lig olur. İnşallah derbide Fair Play çerçevesinde oynanır”

“TFF 1. Lig’in  kalitesi arttı. Adanaspor ve Rizespor kadrosunu korudu. Giresunspor ve Ankaragücü'nün kadrosu iddialı.”

“Genç Milli Takım'larda 88 kez forma giydim. O formayı gururla terlettim. Tek A Milli Takım’da görev almadım. Çıkış yakaladığım zaman Milli takım olmadı. Önümde Caner Erkin, İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım gibi isimler vardı. Onlarında en büyük şansı büyğk takımlarda oynamaları. Ben ama kişisel olarak Milli takımda oynayan oyuncuların oynaması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah A Milli Takım’da forma terletirim.”

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler