Özgür Ekmekcioğlu: ''Kağıt kalem verelim, yazsınlar skorları ligi bitirelim''

Ali Bozkurt
31.12.2021 - 00:55 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 01:12

Beşiktaş'a Ziraat Türkiye Kupasında 1-0 yenilip elenen İzmir ekibi Altay'da Başkan Özgür Ekmekcioğlu açıklamalarda bulundu ve Ali Şansalan ve MHK hakkında konuştu.

Özgür Ekmekcioğlu: ''Kağıt kalem verelim, yazsınlar skorları ligi bitirelim''

AJANSSPOR HABER

Altay Başkanı Özgür Ekmekcioğlu Beşiktaş maçından sonra A Spor'a açıklamalarda bulundu. Nadiri'nin penaltı pozisyonunu ve hakem performanısını değerlendirdi. İşte Ekmekcioğlu yorumları...

Altay Başkanı Ekmekcioğlu, karşılaşmadan hemen sonra yaptığı açıklamada ''Beşiktaş maçında adaletten yoksun kaldığımızı hissettik. Nadiri'nin pozisyonu özellikle. Bu kadar olmaz dediğimiz bir maç oldu. Ali hoca, Rosier'in eline düdüğü verse, Rosier karar verse bu kadar olurdu yani. Herkes bu konulardan çok şikayetçi. Adalet olsun yeneriz, yeniliz maç bu sonuçta. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, çok sevdiğimiz bir camia. Biz Süper Lig'e çıkarken bize tesislerini açmış bir camia. Kesinlikle biz Beşiktaş'ı sonuna kadar tebrik ediyoruz. Bu şekilde kaybetmek bizi çok üzdü. Ülkenin en çok ihtiyaç duyduğu şey adalet, böyle olacaksa biz nasıl MHK'ya güven duyup maçlara çıkacağız. Böyle olacaksa verelim MHK'nın eline bir kağıt kalem yazsınlar skorları, bitirelim ligi. Böyle iş mi olur?'' ifadelerini kullandı. 

Özgür Ekmekcioğlu karşılaşmadan sonra hakem hatasına değinerek artık bu durum düzelmesi gerektiğini açıkladı. Ekmekcioğlu, ''Birkaç haftadır aynı şekilde Trabzon maçında da geldi. Yine aynı hakem. Hakem hataları için toplantı olmuştu. Bu kadar olmaz dediğimiz bir maç oldu. Ali hoca ne yapmak istiyor anlamıyoruz. Türk futbolunu seven, izleyen herkes artık bu durumdan şikayetçi olmaya başladı. Hakem konusunda olan bu süreçte artık içimizde olanları söylememiz gerekiyor. Bu kadar olmaz artık. Kulüpler Birliğinde bir karar aldık. Ligin ilk yarısına kadar konuşmayacaktık. Burası Altay SK, 100 yıllık kulüp. Böyle elenmekte üzücü oldu. Böyle olacaksa eğer MHK'nin eline verelim kağıt, kalem yazsınlar skoru ve bitirsinler maçı. Artık bu durumdan daha doğru kararlar çıkması lazım. Futbol bu tabiki sonucu olacak ama bu kadar olmaz.''  ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler