Özgür Özel: "Filenin Sultanları çok zor bir maçı kazandı"

06.08.2024 - 13:22 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 13:30

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Filenin Sultanları'nın Çin'i yendiği karşılaşmayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte izledi.

Özgür Özel: "Filenin Sultanları çok zor bir maçı kazandı"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde Çin'i 3-2 yenerek tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, A Milli Kadın Voleybol Takımının Çin'i çeyrek finalde yendiği karşılaşmayı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile tribünden takip etti.

"Bence finale de çıkacağız"

Zafer sonrası bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün Ekrem Başkan, Mansur Başkan ve evlatlarımızla birlikte buraya geldik. Müthiş mutluyuz. Çok zor bir maçı kazandılar. Yarı finale çıktık. Bence finale de çıkacağız.

"Madalya alacağız"

Mutlaka madalya alacağız. Sonuna kadar Milli Takım'ın arkasındayız. Filenin Sultanları'nın arkasındayız. Hep söylüyorum. Filenin Sultanları kazandığında kimin gırtlağı düğümleniyorsa o bizdendir! ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler