Özhan Çıvgın: "Maçın sonu trajik oldu"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Özhan Çıvgın: "Maçın sonu trajik oldu"

Son 5 Haber

Ferdi'nin Brighton'ı, Sidiki'nin Coventry'sini gole boğdu!

Deniz Öncü Misano’da istediğini alamadı

2026 Madrid GP: Antonelli'den tarihi zafer, Verstappen ikinci, Hamilton yarış dışı

Trabzonspor'da rota yeniden Şenol Güneş'e döndü: Anlaşma yakın!

Kocaeli'nin yeni spor üssü Çayırova'da hizmete girdi: FIBA onaylı salon
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Özhan Çıvgın: "Maçın sonu trajik oldu"
Pınar Karşıyaka başantrenörü Özhan Çıvgın, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde konuk ettiği Türk Telekom'a 89-86 mağlup oldukları maç sonrasında konuştu. Çıvgın, Çıvgın, Türk Telekom karşısında özellikle ikinci yarıda iyi mücadele etmelerine rağmen mağlup olduklarını bildirdi.
"Trafik oldu"
Çıvgın, "Maçın sonu trajik oldu. Kazandık derken kaybettik maçı. Maçın sonundaki atışların kaçması, faullerin kaçması... Bunların bir nedeni yorgunluk, kısıtlı rotasyonla oynamak zorunda kaldık. Özellikle ikinci yarı iyi mücadele ettik, iyi savaştık. Kazanmayı çok istiyorduk, maalesef olmadı. Bir an önce sakat oyuncularımızın dönmesi lazım. Çünkü çok yoğun bir tempoda oynuyoruz. Kısıtlı rotasyonla eldeki oyuncuların da verimi düşüyor, Çünkü oyuncular uzun süre sahada kalıyor. Maçın sonunda iyi oynaması gereken oyuncular maalesef yorgunlukla beraber, onlar da kötü oynuyorlar." diye konuştu.
6. yenilyi aldılar
İzmir temsilcisi, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 10. maçında 6. yenilgisini aldı. FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda yoluna devam eden Pınar Karşıyaka, ikinci tur I Grubu'nun ilk maçında 12 Aralık Çarşamba günü Macaristan'da Szolnoki Olaj'la karşılaşacak. Yeşil-kırmızılı ekip ligde ise 15 Aralık Cumartesi günü Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'a konuk olacak.