Özhan Pulat, Hatayspor'da devam edecek mi? Açıkladı!

Orhan Gülek
27.05.2024 - 18:10 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 18:14

Süper Lig'in 38. haftasında Hatayspor, Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti ve ligde kaldı. Hatayspor'da Özhan Pulat gündeme dair açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Özhan Pulat, Hatayspor'da devam edecek mi? Açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de 38. hafta maçında Atakaş Hatayspor iç sahada Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi ve ligde kaldı.  Hatayspor'da teknik direktör Özhan Pulat; Çaykur Rizespor galibiyeti, gelecek planlaması ve Fisayo Dele-Bashiru hakkında konuştu. 

"Hatay halkına armağan olsun"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Özhan Pulat, "Salim Manav ismi benim hayatımda çok özel ve değerli. Ben, bu güzel ligde kalma hikayesinin ardından senin yayına bağlandığım için çok mutluyum. Hatayspor'a 4 hafta kala moral motivasyonu düşmüş, taraftarın havayı kaybetmiş, düşmenin dillendirildiği bir anda geldim. Hatayspor'da bir umuda tutulduk, yolun değil yolcunun değerli oluğuna inandık. Maçtan iki gün önce antrenmanı iptal ettim. "Siz maçı kazandınız ve ligde kaldınız" dedim. Hatayspor ligde kaldı, çok mutluyuz. Bu sevinç deprem felâketinde hayatını kaybeden, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Hatay halkına armağan olsun." dedi.

Özhan Pulat, Hatayspor'da devam edecek mi?

"Hatayspor'da devam edecek misin?" sorusuna ise Pulat, "Hatayspor ile sözleşmem sona erdi. Hatayspor bana fırsat verdi. Hatayspor benim için çok önemli bir konumda. Hatayspor bize gel der geliriz, git der gideriz" cevabını verdim.

Dele-Bashiru'ya Lazio'dan teklif

Fisayo Dele-Bashiru'ya transfer teklifleri olduğunu söyleyen Özhan Pulat, "Dele-Bashiru özel bir oyuncu. Dele-Bashiru'ya gelen transfer teklifleri var. Dele-Bashiru'ya Lazio'dan teklif geldi" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler