Özil için flaş yorum: "Köklerine sahip çıktı ve..."

03.05.2019 - 08:45 | Son Güncellenme: 03.05.2019 - 11:45

Özil için flaş yorum: "Köklerine sahip çıktı ve..."

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Valencia ile karşılaşan Arsenal'de, Mesut Özil'in taktığı kolye sosyal medyanın gündemine oturdu. Özil'in Ay-yıldızlı kolyesi için "Köklerine sahip çıktı ve gururla takıyor' yorumu yapıldı.

Mücadeleye etkili başlayan Valencia, 11. dakikada Diakhaby’nin golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole cevap vermekte gecikmedi. 
18. dakikada Aubameyang’ın pasında topla buluşan Lacazette, şık bir vuruşla skoru 1-1’e getirdi. 
25. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Lacazette, İngiliz ekibini 2-1 öne geçirdi. 
İlk yarı bu skorla sona ererken, son sesi 90. dakikada Aubameyang söyledi. Sahadan 3-1 galip ayrılan Arsenal, rövanş için büyük avantaj elde etti. 
İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 9 Mayıs’ta İspanya’da oynanacak.  
Türk asıllı futbolcu Mesut Özil karşılaşmada 75 dakika forma giydi. 
Gecenin maçı öncesi dikkat çeken olay ise Mesut Özil'in taktığı kolye oldu. 
Yaşadığı 'ırkçılık ve saygısızlıktan' sonra Almanya Milli Takımı'nı bırakan Özil'in Türk Bayrağı taşıyan bir zincirle maç öncesi stada gelmesi Ada basınında büyük yankı buldu. 
İngiltere'nin köklü gazetelerinden The Sun, Mesut Özil'in Türk Bayraklı zincir takmasını 'Köklerine sadık kaldı ve gururla takıyor' yorumunu yaptı. 

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Türk asıllı futbolcu Özil, Arsenal'den ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak takımda mutlu olduğunu ve Londra ekibinde kalmak istediğini açıkladı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler