Eski Galatasaraylı Erdal Keser'den Mesut Özil ve Löw Hakkında Açıklama

Akın Ungan
01.04.2022 - 14:12 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 15:04

Eski Galatasaray oyuncusu Erdal Keser, verdiği röportajda Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil ve teknik direktör Joachim Löw değerlendirmesi yaptı.

Eski Galatasaraylı Erdal Keser'den Mesut Özil ve Löw Hakkında Açıklama

Yıllarca Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen eski Galatasaraylı futbolcu Erdal Keser, açıklamalarda bulundu. 90 Min'e röportaj veren Keser, Fenerbahçe'nin kadro dışı kalan yıldızı Mesut Özil ve teknik direktörlük için görüştüğü Joachim Löw hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

"Mesut Özil'e üzülüyorum"

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile ilişkisini değerlendiren Erdal Keser, şu ifadeleri kullandı: "İyi bir futbolcu olduğu için Mesut Özil'e üzülüyorum. Son yıllarda Almanya, İngiltere ve Türkiye'de iyi performans gösteremedi."

"Türkiye'de de aynı şeyleri yaşıyor"

"Futbol kariyerinin böyle bitmesinden endişeliyim ama daha da önemlisi olan sosyal hayatını da kaybediyor gibi görünüyor. İngiltere'de herkesle sorunları vardı. Almanya'da da. Şimdi Türkiye'de de aynı şeyleri yaşıyor."

"Hayatın sadece futboldan ibaret olmadığını bilmesi gerekiyor. Futboldan sonra da hayat var. Umarım yakında iyileşir. Bazı arkadaşlar edinecek çünkü futboldan sonra nasıl yaşayacağını bilmesi gerekiyor."

"Gittiği her yerde iyi hatırlanması önemlidir. Ona çok çalışmasını tavsiye ediyorum çünkü birinin sevilmesi çok önemli. Üst düzeyde futbol oynamalı, arkadaşlık ve sosyal hayat açısından doğru kararlar vermeli."

"Löw federasyon antrenörü"

Joachim Löw'ün, Fenerbahçe için doğru olup olmadığını konuşan Keser, şöyle dedi: "Uzun süredir bir kulüpte antrenörlük yapmadığı için bir kulüp takımına koçluk yapmasının onun için sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bunu yapardı ama başarılı değildi. Benim için o daha çok bir federasyon antrenörü."

"Basınla savaşlara hazır değil"

"Basınla günlük zorluklara ve savaşlara hazır olduğunu düşünmüyorum ve ona bir kulüp tarafına koçluk yapmasını tavsiye etmem. Ama tabii ki kendisi karar vermeli. Umarım ne karar verirse versin başarılı olur. Gerçekten hoş biri. Futbolu çok iyi biliyor. Ve futboldan zevk alıyor. O yüzden çok ama çok başarılı olmasını diliyorum."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Mesut Özil'e kötü haber!
Habere Git

"İstanbul'da çok stresli olacak"

"Ama kulüp antrenörü olarak özellikle İstanbul'da bir kulüpte çok stresli olacak, başarılı olması gerekiyor. Değilse, krizlere karşı çalışmaya alışık değildir. O yüzden başka departmanlarda çalışsa sağlığı için daha iyi olur."

Senin için hazırladığımız haberler