Altınordu Başkanı Özkan'dan çarpıcı sözler: Herkes kıbleye dönecek

05.04.2018 - 14:51 | Son Güncellenme: 05.04.2018 - 14:51

Altınordu’nun düzenlediği 12 Yaş altı İzmir Kupası öncesinde kulübün başkanı Seyit Mehmet Özkan dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Trt Spor’a konuşan Özkan, altyapının önemine dikkati çekti ve dev kulüplere de mesaj gönderdi.

Özkan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Harika bir 3 gün geçireceğiz"

Gelecek sene 72 takım olacak. Belki de uzayacak gidecek. Yabancılara uygar yüzümüzü gösterirsek, onlar da kendilerini yakın hisseder. Bu bir kültür alış-verişidir. Kaynaşma hareketidir. 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın etkinliği gibi Nisan ayında yapıyoruz. Çok mutluyum. İyi bir çocukluk geçirdim. Çocuklar burada 3 gün çok mutlu olacak. Ben de çocukluğuma döneceğim. Bunu parayla alamazsınız. Tek başıma oyuncak almaya gitsem bana deli derler. Bir çocukla gitsem demezler. Çok güzel maçlar oynanacak. Harika bir 3 gün geçireceğiz.

"Herkes yavaş yavaş kıbleye dönecek"

Kulüplerin, toplumlara sosyal görevleri var. Bu da çocuklara sporu sevdirmek. Herkes sonuç odaklı olunca bu zor olacak. Ama herkes yavaş yavaş kıbleye dönecek. Futbol, sadece hafta sonları sonuç odaklı kalsın istemiyoruz. Süper Lig’de yerli oyuncular pek oynayamıyor. Önceden takımların oyuncularını ezbere sayardım. Şu an sayamıyoruz.

"Herkes enkaz edebiyatı yapıyor"

Önce niyet edeceğiz. Sonra tesisleşme ve insan yatırımı olacak. Ama önce yetişkinlerin niyet etmesi lazım. Sadece niyette kalmasın. Mazerete gerek yok. Herkes enkaz edebiyatı yapıyor. Yeter artık. Herkesin, kendi ekonomisini yaratması, denk bütçeler yaratması ve işi bilenlere bırakması gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler