Özkan Sümer'in Trabzonspor'a ihtar çektiği ortaya çıktı! İşte o belge...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Özkan Sümer'in Trabzonspor'a ihtar çektiği ortaya çıktı! İşte o belge...

Son 5 Haber

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Burak Yılmaz hakkında yaptığı açıklamanın ardından 24 saat geçmeden Özkan Sümer’le ilgili şok bir belge ortaya çıktı.

Ağaoğlu, dün yaptığı açıklamada geldikleri günden itibaren futbolculara 20 milyon TL’lik ödeme yaptıklarını söylerken, “Futbolcularımıza 15 Mayıs’a kadar ödemelerini yapacağımızı söyledik. 8-9 futbolcumuz 5 ay bekledi ama 30 Nisan’da ihtar çekti. Trabzonspor’un kredi alma şansı yok. 2024’ün arkasına sarkmaya başladı teminat gösterebileceği şeyler. Bir Türk futbolcumuz ayın 16’sında kulübe ihtarname çekti. Ben Trabzonspor’un kaptanıyım para için başka bir kaptanın arkasında sahaya çıkmama diyen bir futbolcu. İşte geldiğimiz nokta bu” ifadelerini kullanmıştı.
Ağaoğlu’nun başdanışmanı ve Trabzonspor’un genel koordinatörü olan Özkan Sümer’in 2014’te bordo mavili ekibe ihtar çektiği ortaya çıktı. İşte o belge:

