Özlenen Fenerbahçe'yi ne zaman izlettirecek? Pereira'nın yanıtı...

06.10.2021 - 10:19 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 10:23

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hedefleri hakkında konuştu. Sakat oyuncular ne zaman dönecek? İşte son gelişmeler...

Özlenen Fenerbahçe'yi ne zaman izlettirecek? Pereira'nın yanıtı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de 8 haftalık periyodu zirvede tamamlayan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, lider olmalarından memnun. Pereira, milli aradan sonra daha farklı bir Fenerbahçe izlettirmek istiyor. Detaylar haberde...

"Gerçek Fenerbahçe'yi herkese göstereceğiz"

Portekizli teknik adam, “Normal şartlarda, ligin bu kadar erken bölümünde lider olmak çok anlamlı değildir. Ancak bu kadar sakatlığa rağmen zirvede olmak güzel. Bizim için Milli ara tam zamanında geldi. Sakat arkadaşlarımızın büyük bölümü bu süreçte aramıza katılacaklar. Şu ana kadar oyun anlamında tam istediğimiz seviyeye gelemedik. Ancak tam takım olduğumuzda, gerçek Fenerbahçe’yi herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Oynanacak 3 maça dikkati çekti

Öte yandan Vitor Pereira ayrıca milli aradan sonraki süreçte çok kritik 3 maç oynayacaklarına dikkat çekti. 53 yaşındaki çalıştırıcı, "Ligde Trabzonspor deplasmanına çıkacağız. Bu karşılaşma liderliğimizi perçinlememiz açısından önemli. Sonra Avrupa’daki iddiamızı göstermek için Antwerp’i mutlaka yenmemiz gerekiyor. Ardından son haftaların flaş takımı Alanya’yı ağırlayacağız. Umarım milli görevlere gidecek arkadaşlarımız sağlıklı bir şekilde döner ve hep birlikte bu zorlu sürece en güzel şekilde hazırlanırız" dedi.

Fenerbahçe'de sakatlar ne zaman dönecek?

Fenerbahçe'de Jose Sosa, Marcel Tisserand ve Nazım Sangare, Trabzonspor maçında forma giyebilecek. İrfan Can Kahveci ise Alanyaspor ya da Konyaspor maçına yetişecek.

Senin için hazırladığımız haberler