Öztürk ve Hamamcıoğlu'nun rızası olmadan asla!

10.05.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 14:06

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde Eşrem Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk dışında 3. bir adayın çıkabileceği iddiaları konuşuluyor.

Öztürk ve Hamamcıoğlu'nun rızası olmadan asla!

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi 

Galatasaray'da ibrasızlıktan sonra seçim tarihi 30 Nisan olarak ilan edilmişti. 30 Nisan seçimine de son başvuru tarihi olan 8 Nisan'a kadar iki aday çıkmıştı: Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu... 8 Nisan'dan bu yana köprünün altından çok sular aktı, Galatasaray'ı sarsan birçok olay yaşandı.

3. aday, seçimi iptal ettiren Develioğlu ile birlikte anılır

30 Nisan seçimi mahkeme kararıyla durduruldu. Seçimin durdurulmasına ilişkin birçok teori var. Davayı açan divan üyesi Fırat Develioğlu'nun tek başına bu kararı aldığı düşünülmüyor, bu sebeple 11 Haziran seçiminde 3'üncü aday olarak kim çıkarsa Develioğlu ile birlikte hareket ettiğine kanaat getirilecek. Böyle olmasa da yeni çıkacak adaya hazirun şüpheyle bakacak. 

Öztürk ve Hamamcıoğlu'nun ikna olması gerek

İşbu sebepten Galatasaray'da yer edinmiş, camiada ağırlığı olan, Galatasaray'da geleceği olduğunu düşünen kimsenin adaylık için ismi geçmesi inandırıcı değil. 3'üncü olarak aday olacak kişinin ya da somutlaştıralım eski başkan Dursun Özbek gibi ağırlığı olan bir figürün bu zamanda aday olması sadece bir şekilde mümkün olabilir. O da hem Metin Öztürk'ün hem de Eşref Hamamcıoğlu'nun ikna olmasıyla... 

İlgini Çekebilir
VİDEO - Dursun Özbek'ten başkan adaylığı sorusuna esprili yanıt
Habere Git

Yani iki aday da biz Dursun Özbek'in başkanlığını desteklemeye karar verdik demeleri lazım. Kısacası iki adayın rızası olmadan kimse Galatasaray'da başkanlık koltuğuna oturamaz. Ama iki ismin de bu saatten sonra geri adım atacaklarını pek düşünmüyorum. Buna hakları da sonuna kadar var tabii ki...

Senin için hazırladığımız haberler