Metin Öztürk'ten Aziz Çetin'e "şımarık kız çocuğu" cevabı

21.04.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 16:50

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, kendisi hakkında "şımarık kız çocukları gibi" benzetmesini yapan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'e sosyal medyadan yanıt verdi. İşte detaylar...

Metin Öztürk'ten Aziz Çetin'e "şımarık kız çocuğu" cevabı

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor ile Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk arasındaki Nuri Şahin gerginliği artarak devam ediyor. Metin Öztürk’ün, “Sezon sonunda Nuri Şahin ile görüşürüz” açıklamasına önce Kırmızı-Beyazlı kulüp sonra da Başkan Aziz Çetin tepki verdi.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün “Sezon sonunda görüşeceğimiz hocalardan birisi de Nuri Şahin olacak” sözleriyle ilgili olarak yerel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada,  “Galatasaray’ın bir başkan adayının seçim vaadi olarak Antalyaspor’un sözleşmeli hocasının ismini kullanması öncelikle şık değil. Benzetmem yanlış anlaşılmasın, ancak sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Nuri Şahin’i istemeniz ile benim sözleşmeli futbolcumu istemeleri arasında fark yok. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar. Ama bu kez olmayacak. Nuri Şahin Antalyaspor’un sözleşmeli hocasıdır” ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Metin Öztürk'ü şımarık kız çocuğuna benzetti: O transfer olmayacak
Habere Git

"Şımarık başkanlarla işimiz olmaz"

Aziz Çetin hakkında açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt veren Metin Öztürk, "Şımarık başkanlarla işimiz olmaz. Hele bizim göz bebeğimiz 'kızlarımız' üzerinden cinsiyetçi çarpıklıkla şımarıklık benzetmesi hadsizliğini yapan koltuk emanetçileriyle asla muhatap olmayız. Herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray."

Senin için hazırladığımız haberler