Özyeğin Wolves'ta hedef Süper Lig

02.03.2020 - 19:38 | Son Güncellenme: 02.03.2020 - 16:46

Özyeğin Wolves'ta hedef Süper Lig

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜniLig Korumalı Futbol 1. Lig’de Özyeğin Wolves’un çıkışı dikkat çekiyor.

Hazırlayan: Bertan Erman

İstanbul Grubu’ndaki ilk maçında Yeditepe Eagles’a 20-14 yenilen Özyeğin Wolves, daha sonra oynadığı karşılaşmalarda Marmara Gryphons’u 29-12, Işık Chargers’ı 34-7 ve son olarak Bahçeşehir Lions’ı 20-6 mağlup etti. Bu sonuçlarla Wolves, ikili averajla Lions’ın önüne geçip grupta birinci sıraya yerleşti. 

Bu hafta sonu Sabancı Seahawks ile grup lideri olarak Playoff’a kalmak için deplasmanda sahaya çıkacak olan Özyeğin Wolves’un başantrenörü Eren Yüzbaşıoğlu, Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Süper Lig’den düşmelerinde dar rotasyonun etkili olduğunu söyleyen Eren Yüzbaşıoğlu, “Bu sene tecrübeli arkadaşlarımızın yanına gerçekten çok istekli, yetenekli ve potansiyelli yeni bir jenerasyon eklendi. İyi bir sinerji yakaladık. Yeditepe mağlubiyetinden sonra çok şey öğrendik. Yeni oyuncularımızın da tecrübelenmesiyle sonraki maçları kazanmayı bildik. Sabancı maçından da galip çıkıp grubu lider bitirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Çeyrek finalde Uludağ Timsahlar ile karşılaşacak olan Wolves, İstanbul’da oynanacak bu karşılaşmayı kazandığı takdirde, 1 sene sonra yeniden Süper Lig’e dönecek.

Senin için hazırladığımız haberler